返回列表 回復 發帖
See.......That's what I am talking about......改晒部車冇野好玩你老豆就叫換車架啦........

By the way, have you PM Eric for the LED step guard?
sammykwan 發表於 23-7-2009 23:40
遲D可能改幅大TEC tim bor
龜爬族ALVEN
冷靜D!年青人!
alliven 發表於 23-7-2009 23:41
衝動係年青人既表現,由他罷!!
災後重建中.......
衝動係年青人既表現,由他罷!!
sammykwan 發表於 23-7-2009 23:44
澳門好熱咩 ?
龜爬族ALVEN
See.......That's what I am talking about......改晒部車冇野好玩你老豆就叫換車架啦........

By the way, have you PM Eric for the LED step guard?
sammykwan 發表於 23-7-2009 23:40
有排都未改哂AR ...................      冇問wo........
冷靜D!年青人!
alliven 發表於 23-7-2009 23:41
好冷靜了  .......
澳門好熱咩 ?
alliven 發表於 23-7-2009 23:46
今日大暑熱ma
澳門好熱咩 ?
alliven 發表於 23-7-2009 23:46
他只係一個十幾歲既靚仔,呢個埸既唯一青龍,係會燥DD
災後重建中.......
好冷靜了  .......
必治仔 發表於 23-7-2009 23:49
他只係一個十幾歲既靚仔,呢個埸既唯一青龍頭,係會燥DD
sammykwan 發表於 23-7-2009 23:50
又黎個青龍 haha   好耐未見過
有排都未改哂AR ...................      冇問wo........
必治仔 發表於 23-7-2009 23:49
You wanted to buy LED stepguard last time when you visited HK?
You wanted to buy LED stepguard last time when you visited HK?
cyin1002 發表於 23-7-2009 23:53
可能叫佢寄.............   我8月都應該過黎ar~~~
他只係一個十幾歲既靚仔,呢個埸既唯一青龍頭,係會燥DD
sammykwan 發表於 23-7-2009 23:50
仲要係一個有錢的靚仔!
正所為:"唔係晚龍都唔過江!!"
龜爬族ALVEN
今日大暑熱ma
必治仔 發表於 23-7-2009 23:50
有冇飲冬瓜水呀?
龜爬族ALVEN
有冇飲冬瓜水呀?
alliven 發表於 23-7-2009 23:57
我今日飲咗好多呀
aliven hing,
will you come tomorrow?