返回列表 回復 發帖
我覺得都係R猪靚D
似elydson.....
原裝RK5後期 叫我GoGo 或者Terence
皮已收!!!咪諗住毒我. 無本錢吸毒.
回到4年前出Stepwgn RK的時候 ...

http://response.jp/article/img/2009/10/11/130705/220612.html

* 但宜家睇吓大9部車 ...
「吾財也有涯,而慾也無涯。以有涯隨無涯,殆已」
就咁叫我呀 Cliff (奇利夫)
由前面睇似拉高咗嘅Odyssey
王牛 Kingcow Eric
冷靜D
分清 想要 / 需要
正,出車即刻出一部再改隻TD06
DAN!EL 發表於 16-9-2014 16:41
this engine already much more powerful than Noah....but not sure if the same spec will be delivered to HK.
災後重建中.......
the tail light look similar to Accord Coupe
災後重建中.......
回到4年前出Stepwgn RK的時候 ...

http://response.jp/article/img/2 ...
cliffchow 發表於 16-9-2014 17:08
實體車 靚過 概念車
細佬-阿柱
brake 會唔會學elysion 用2pot鮑魚
細佬-阿柱
brake 會唔會學elysion 用2pot鮑魚
chclwong 發表於 2014-9-16 17:33
我怕佢調底到142匹先入港炸 ...
我覺得用TURBO 係件好事, 頭段真係爽好多. 15OOcc 又岩晒HK牌費.
不過唔知HONDA 用咩波箱去配合佢.
柯突屎都四十幾萬,如果價錢貼近佢都唔平.
我怕佢調底到142匹先入港炸 ...
cliffchow 發表於 16-9-2014 17:34
代理可能只入 2.0 NA 版
代理可能只入 2.0 NA 版
RIOLAM129 發表於 2014-9-16 17:38
直接入2.0 NA版, 取唔到環保稅, 一定比隔離三間打死 ...
我覺得用TURBO 係件好事, 頭段真係爽好多. 15OOcc 又岩晒HK牌費.
不過唔知HONDA 用咩波箱去配合佢.
柯突屎都四十幾萬,如果價錢貼近佢都唔平.
williamgas 發表於 2014-9-16 17:36
Btw, 真係估唔到柯突屎都"立"到減稅, 今次大昌都算做返d野
如果尾門真係咁開⋯⋯
用在家庭車上真係無得輸
call me 湯馬士....^^
1500cc 有turbo.. 200匹. 爽喎
Call me Rex