返回列表 回復 發帖
30# sammykwan

佢spada夠死肯定唔入住,又話起碼半年後,最終一個月內出現咗.
james_cy 發表於 28-4-2010 14:00
肯定how long 唔入住 sin?? may be he is only confirm 肯定 1st seaon 唔入住, or even 1st lot 唔入住.

But I can tell you, if I am paying so much for Spada RK, I will just go for Previa 2.4 with 7-speed CVT la.
災後重建中.......
23# herojim

同意,自己賣車咁多嘢都唔知,再換車都唔會搵佢
james_cy 發表於 28-4-2010 13:30
佢唔會唔俾面我買車俾優惠 ,如果有C兄想買本田車的話我可以係佢身上撈佢一筆送多d野
佢唔會唔知我仲咁記仇
26# herojim

無回覆一於搞大佢
james_cy 發表於 28-4-2010 13:32
睇你地想點搞啦,報章,各大討論區都可以.......
到時真係搞,你可以搵埋我幫你度度
肯定how long 唔入住 sin?? may be he is only confirm 肯定 1st seaon 唔入住, or even 1st lot 唔入住.

But I can tell you, if I am paying so much for Spada RK, I will just go for Previa 2.4 with 7-spee ...
sammykwan 發表於 28-4-2010 14:09
Yes, Previa 2.4 with 7-speed CVT costs $340K but not sure how many option it comes with.
早知 herojim 兄咁利害, 我買車時就搵你屈佢送多d野啦!! 家下連個雨擋都未有...真係what the "F" !!!
我支持搞大佢呀!! 我會出黎呀!! 屈佢送下野都好丫!! 最好叫大昌送無限包圍 set. 再唔係嬲嬲地下次買歐洲
車, 仲抵!! 一係買國產比亞迪
好過.
7# kokchung81

些機械式例牌訪問
好似無乜作用!!
一貫作風...意見接受,作風照舊
all sales are 9 up ..... 信佢地一成都死..... 我買車的時候夠話有排, 2011 先轉新款
sell屎靠得住,豬乸會上樹!
32# sammykwan

完全正確
sell屎靠得住,豬乸會上樹!
Simoni 發表於 28-4-2010 21:29
AGREE!

Email所謂回覆from Honda

黃先生,

多謝   閣下於4月28日之電郵查詢,有關  閣下反映之寶貴意見,本公司深表感謝。

為配合市場需要,汽車代理商會於不同時段推出新型號以招徠顧客,故此本公司於

2010年4月24日推出 2010 Stepwgn Spada,以提升市場競爭力。由於   閣下是於2009

年12 月31日與本公司簽訂合約購買2010 Stepwgn,當時本公司卻未有落實Spada之推

廣計劃,而閣下於2010年2月12日接收新車時,Spada亦尚未推出,故此很抱歉當時未

能提供有關型號予  閣下作選擇,懇請見諒。

本公司衷心感謝  閣下對本田汽車的支持,希望   閣下繼續享受Stepwgn無窮的駕駛

樂趣。

合群汽車有限公司

客戶服務部謹啟

2010年4月28日

答左等於無答
Email所謂回覆from Honda

黃先生,

多謝   閣下於4月28日之電郵查詢,有關  閣下反映之寶貴意見,本公司深表感謝。

為配合市場需要,汽車代理商會於不同時段推出新型號以招徠顧客,故此本公司於

2010年4月24日推 ...
kokchung81 發表於 29-4-2010 00:36
I like the line "希望   閣下繼續享受Stepwgn無窮的駕駛樂趣。"

Please enjoy it la and be happy!!
災後重建中.......
42# kokchung81

又係廢話連編~
解碼後的合群回信:

黃先生,

為配合HONDA需要,我們每月都會推出新型號以賺你班傻仔錢,故此本公司於

2010年4月24日推出 2010 Stepwgn Spada,以提升HONDA的營業額。由於   閣下太心急

於2009年12 月31日與本公司簽訂合約購買2010 Stepwgn,當時本公司仲有2047年款的Spada之推

廣計劃,而閣下於2010年2月12日咁快就接收新車,2047年款之Spada咁o岩就推出左,未有及時阻止

閣下買下2010款式的 stepwgn,  閣下所作出既 on9選擇,本公司HONDA會心表見諒。

本公司衷心感謝  閣下對本田過時既汽車的支持,希望   閣下繼續享受上一代既Stepwgn無窮的駕駛

樂趣。( 由其係上鈄冇左副助上鈄系統 )

合群汽車有限公司

客戶服務部謹啟

2010年4月28日
早知 herojim 兄咁利害, 我買車時就搵你屈佢送多d野啦!!  家下連個雨擋都未有...真係what the "F" !!!
我支持搞大佢呀!! 我會出黎呀!! 屈佢送下野都好丫!! 最好叫大昌送無限包圍 set. 再唔係嬲嬲地下次買歐洲
車, 仲抵!! 一係買國產比亞迪
好過. ...
joeyjordison 發表於 28-4-2010 16:21
唔利害啦,個sales有痛腳係我手上,自自然然益下人都冇所謂
果時如果早知james兄係幫襯佢的話,我一定會幫口爭取多些優惠......