返回列表 回復 發帖
咁你有無睇過呢個MV?幾年前=P
http://www.youtube.com/v/A0BAssXgeHs
mextony 發表於 24-7-2009 13:51
個男主角係咪偷食呀?有結婚介子bor!
龜爬族ALVEN
所以咪眼肓囉
mextony 發表於 24-7-2009 14:03
That is the theme!!
龜爬族ALVEN
呢個重慘..............
yhtama 發表於 24-7-2009 14:06
偷食wor!!
龜爬族ALVEN
所以..........唔好響屋企晒相同轉用數碼相機
wakakakaka......
個MV拍得好好.....但個尾有D夾硬.....邊有醫院會同你做一換一角膜移植架
mextony 發表於 24-7-2009 14:13
就算换都唔會一對啦!
龜爬族ALVEN
個男人係咪基架先? 佢另外O個半係男人?
yhtama 發表於 24-7-2009 14:15
E,可能係wor!
龜爬族ALVEN
咁在屋企可以做D咩呢?
yhtama 發表於 24-7-2009 14:15
唔曬相,可以曬命
龜爬族ALVEN
等陣去大昌囉番架車後上堂,今晚可能直接去消防局...
herojim 發表於 24-7-2009 14:30
Good luck, see you tonight!!
龜爬族ALVEN
曬棉襖得唔得?
yhtama 發表於 24-7-2009 14:36
龜爬族ALVEN
大眾又食埋Porsche....
jasonwch 發表於 24-7-2009 15:32
大眾唔會買,Porche買唔起!
龜爬族ALVEN

電王,其實則鏡照地燈,有冇可能DIY改呢?例如加粒LED喺鏡蓋裏面!
http://hk.f1.page.auctions.yahoo.com/hk/auction/1119426642
諗緊用late粒!
龜爬族ALVEN
You will need some very bright LED. Also, you have to make it water proof.
sammykwan 發表於 24-7-2009 15:51
Water proof is ok, but heat resistance is major issue!
龜爬族ALVEN
新的則鏡照地燈 好毒$2000樓下 包原裝油加裝工   廣數中
自己DIY落雨可能會入水
fifamai 發表於 24-7-2009 16:02
但係$2000加多兩眼燈,就真係好貴!
龜爬族ALVEN
The new housing is also worth money, the only thing I concern is the color which may not match with the body.
sammykwan 發表於 24-7-2009 16:07
全部電鍍就冇問題la !
龜爬族ALVEN
$1800 算幾貴.....$1000對到就有得唸
dicken 發表於 24-7-2009 17:12
電王好似會再講價掛!
龜爬族ALVEN
講唔到$800呀!?
dicken 發表於 24-7-2009 17:18
海笑價?
龜爬族ALVEN