返回列表 回復 發帖
今日靜到咁嘅......
西門 發表於 2-1-2011 21:15
西門兄,乜spike club 最期六日都好旺架咩
詹瑞文在補習社個Peter好攪笑
OK,THX~~~我仲要比錢你啊
我老闆唔比買張餐枱呀.....
西門 發表於 3-1-2011 11:29
咁慘
尋日返工差D無咗隻中門.....宜家好彩花咗一粒米咁細....
西門 發表於 3-1-2011 11:46
點解呀
NO,佢話果度已經唔多位仲要加張枱......
我之前架車都有架....
西門 發表於 3-1-2011 11:44
加張枱新年可以擺水仙同桔仔呀
早晨
where did you go ar? Didn't see you on yesterday......
sammykwan 發表於 8-1-2011 10:06
呢個星期超忙
早晨DAN兄
西門 發表於 8-1-2011 10:07
咁早呀,今日放假
斎刁、不過夜
sammykwan 發表於 8-1-2011 11:38
e單刁好難做 一定要做過夜ka
各位,我明天去黃埔ua附近,請問大家知唔知邊個埸好泊
just parked at Whampoa  (but do not go to the one under Jusco.........)

this is the one I usually go.... http://maps.google.com/maps?f=q& ... 9%E6%B8%AF%E9%BB%83 ...
sammykwan 發表於 9-1-2011 18:58
Thanks
Top 3 choices:
a. 嘉禾黃埔 (即係以前UA,蔡欄美食坊): Take care B2 floor height is low (1.6M)
http://maps.google.com/maps?f=q& ... %83%E5%9F%94%E8%99% ...
hk_allen 發表於 9-1-2011 20:11
thanks
我唔止睇足球,網球同 snooker 都鍾意睇,所以都會繼續 keep 住
imstan 發表於 10-1-2011 10:32
除左足球, NBA, 我最鍾意睇motro gp
ok...but can you look for another shop located closer to HK?....this one is from 浙江台州
sammykwan 發表於 10-1-2011 10:46
浙江......好遠呀
仲係得咁多,唔知DANDAN出唔出
herojim 發表於 10-1-2011 10:47
我那天有約呀 同埋你地全部係車手