返回列表 回復 發帖
返來LA~~~25仔比人破咗財......
西門 發表於 3-2-2011 22:48
泊街中咗張$320....
西門 發表於 3-2-2011 23:58
我今日在沙田近博康村斜路見兩個交警由山頂抄到山腳
拖網捕魚......佢地就真係常滿了
掌摑王 發表於 4-2-2011 00:15
嗰度兩邊加埋有四十幾部車
大年初二早晨~~~~~
西門 發表於 4-2-2011 09:02
早晨西門兄

你又咁早?
西門 發表於 4-2-2011 09:08
差唔多啦,一陣落街飲茶
really alot of people ga......
sammykwan 發表於 4-2-2011 21:24
我諗你今日應該"散"哂啦
我尋日係牛頭角玉蓮台停車場都見到一架黑色,個師兄換咗大鈴、魚眼燈、貼咗茶紙,好正,仲要泊喺我隔離,不過唔知係唔係會員。
hkmangor 發表於 5-2-2011 21:47
你有冇同老細講人地架車幾型,叫老細"科水" 買玩具upgrade
我今晚先記得同老細講番,佢好似完全聽唔到
hkmangor 發表於 5-2-2011 23:49
文哥,換左大燈燈膽未
仲咩今晚咁靜嘅........
西門 發表於 6-2-2011 22:33
呢幾日架車好多時都坐超過5過人,有兩次坐8過人過海勁抵呀
Hihi.. 成日諗起your "自動門"貼紙... heehee
hk_allen 發表於 6-2-2011 22:57
講起自動門,有個親戚落車,
我就話:等我開門,自動門黎架!!
親戚話:哦!!
親戚好乖沒有動作等我按制開門,點知度門開到一半,親戚嫌度門開得慢用手推
有冇ching泊過九龍城廣場停車埸o唔ok

第 8 位 : 上 斜 溜 後 快 - 九 龍 城 廣 埸
轉載Discuss -最易出事停車場
貼紙
"勿多手, 自動門極容易損壞, 修理費每度門各五萬!"
掌摑王 發表於 6-2-2011 23:26
咁多字起碼要貼三行
E!!咁果個係SAMMY,我遠睇又唔似呀......
會有幾多個係呢個鬼面罩呢.....
西門 發表於 6-2-2011 23:29
應該有兩個
上 斜 溜 後 快???? 唔明
掌摑王 發表於 6-2-2011 23:29
我都唔明,想睇睇有冇師兄泊過,因我明天諗住泊幾個鐘