返回列表 回復 發帖

hkmangor 發表於 16-4-2011 10:09
TOTALLY AGREE...
好耐冇見呀,BB點呀
hkmangor 發表於 16-4-2011 10:10
hkmangor,bb好好呀,又大0左一個碼...係老豆同老母..瘦身中...正呀..!
咁就好囉,可以開始準備第二件
hkmangor 發表於 16-4-2011 10:33
慢慢嚟,唔駛急...
早啊的總 ... 今朝渣車返工,不過無泊你公司樓下,另外一邊全日都係$60,平你樓下$10
b2bxhk1 發表於 18-4-2011 09:57
早晨呀b2bxhk1,油站對面乎?
早晨呀
Cheers 發表於 18-4-2011 10:12
MORNING ,
我比左工人飲
dicken 發表於 18-4-2011 11:34
的總,你因住佢煲番啲"好嘢"比你飲呀...
放你個b d 相黎睇下好喎, moq
dicken 發表於 18-4-2011 11:41
忙到想死..得嗰手機影嗰幾張..:'(   的總,你記唔記得呀小DICKEN出世時係咪咁...
hkmangor,你囡囡好靚呀...
good morning in Macau Chow CHow

todate have gone to KongBei.....to find out the car accessory shop.
however, there is only 1 small shop in that whole B1 shopping centre.
掌摑王 發表於 18-4-2011 12:28
早晨呀,掌兄..過0左大海玩幾日?
我日日都羅大機同個仔影相,日日upload 上fb,睇到我d fd complain 話 "相片"一欄全部都係我個仔d相
dicken 發表於 18-4-2011 14:50
FB有冇LOCK..?等我睇吓先...
早晨呀咁多位,唯有排車位才有空上來坐吓,扭計仔就嚟玩死我兩公婆喇••••••
係呀,掌兄••好似啲女人咁•••真希望29號可出嚟見你哋
congra!!!!
你開始會好辛苦架啦,有咩想問,呢到有唔少ching可能答到你
dicken 發表於 3-5-2011 09:52
恭喜晒.....祝小公主....健健康康..越大越靚!
早晨呀咁多位...
多謝晒 moq,希望唔使幫佢儲4百萬啦
b2bxhk1 發表於 3-5-2011 10:07
唔駛4球...你預冇得瞓就OK了,可以同太太輪休..若有工人的話就可以好啲..同埋有冇請陪月呀?記住要互相體諒..忍讓..因大家都冇得瞓..同埋話晒都係新手(P牌父母)....脾氣會差啲..記性會差啲....比心機...蜜月期會來臨的..你睇吓呢度啲父母幾開心..... 加油呀....我個仔都係早小公主7星期前嚟到咋....