返回列表 回復 發帖
只係年頭吧...對嗎?
chowchow115 發表於 3-1-2011 11:58
我新年前都係咁架啦.
係喎唔記得講,我公司下星期會大幅加價,要買野過年就快D囉
唉...有時d女皇真係呢....
chowchow115 發表於 3-1-2011 12:02
套野新的要8千幾,宜家3千到,不過不太新....
套野新的要8千幾,宜家3千到,不過不太新....
西門 發表於 3-1-2011 12:04
明白....呢個係到門口價嗎?還是要再比郵費..
明白....呢個係到門口價嗎?還是要再比郵費..
chowchow115 發表於 3-1-2011 12:09
要BID,宜家面價到門口大約呢個價.
閃人~~一震見
西門兄...想問下你架車呢..會唔會半關車window時..行過d不平的地方時..有時會有" da da"聲傳出來...係4隻都有的喎...thanks
我新年前都係咁架啦.
係喎唔記得講,我公司下星期會大幅加價,要買野過年就快D囉
西門 發表於 3-1-2011 12:03

咁我問問有冇野要買先,要就通知你
每年都係咁,油8日CUT到4日
西門 發表於 3-1-2011 11:57
年尾多人辦年貨,係咁GA LA...上環嗰啲冇得休息添.....
大家好, 2011 首日開工!  
活著就是希望
年尾多人辦年貨,係咁GA LA...上環嗰啲冇得休息添.....
moq 發表於 3-1-2011 13:26
上環/西環果邊都應該好多人.....
活著就是希望
放左兩個禮拜大假, 有些少唔想起身......
活著就是希望
廸更斯 發表於 3-1-2011 14:50
Same here....
廸更斯 發表於 3-1-2011 14:50
要等到二月頭先再有長假放
I'm Stan                                                                               豈能盡如人意,但求無愧於心
bad news 一單接一單
bad news 一單接一單
dicken 發表於 3-1-2011 17:13
What happened??!!
I'm Stan                                                                               豈能盡如人意,但求無愧於心