返回列表 回復 發帖
果陣係我決定嫁嘛
咁買左之後
佢話我平時放係度少用,佢又拎黎渣
玩下手佢渣得仲多過我
之後就變成家下咁啦
jeffrychiu 發表於 5-12-2011 16:46
明哂
I'm Stan                                                                               豈能盡如人意,但求無愧於心
我老豆話咁大架車,咪又係坐兩三個人
咁不如細部d啦
我連反對的資格都冇……
jeffrychiu 發表於 5-12-2011 12:50
無番架咁上下型既貨 Van,又邊夠你呢個大廚裝晒啲架生去 BBQ 呢?無晒人生樂趣噃
George
錢既話就佢俾Stepwgn同BMW個差價

jeffrychiu 發表於 5-12-2011 17:07
唔好屈服呀......COME ON JEFFRY
鄧奶佬的改車宗旨 "愛靚唔愛命"
你唔整 點賣呢又?
掌摑王 發表於 5-12-2011 14:54
trade 左佢車行 / 經紀佬自己搞

如果唔係個倒後鏡行車時會比風吹返埋
我都唔想整
阿風

jeffrychiu 發表於 5-12-2011 17:07
吓...咁好似唔係好講得通喎...
trade 左佢車行 / 經紀佬自己搞
風師弟 發表於 5-12-2011 17:17
換乜車呀??
鐵蛋...Irondan...兩秒殺...大丹...震丹...萬能丹...笑蛋
you also want to change to new car?
sammykwan 發表於 5-12-2011 12:45
見佢好似試左 noah,新 stepwgn
好似 trade 舊 stepwgn 當 16個
阿風
見佢好似試左 noah,新 stepwgn
好似 trade 舊 stepwgn 當 16個
風師弟 發表於 5-12-2011 17:23
都幾好價wow!!
鐵蛋...Irondan...兩秒殺...大丹...震丹...萬能丹...笑蛋
I'm Stan                                                                               豈能盡如人意,但求無愧於心
換乜車呀??
wongdan88 發表於 5-12-2011 17:21
未知
因為係家父賣我部車換車,唔知佢睇中邊款

p.s. 因為婚後外母入左廠,所以一直都無時間
        兄弟姊妹慶功宴,今個月食返,日期時間地點遲d通知
阿風
http://www.youtube.com/v/shBvZlXIvyw&feature=youtu.be
imstan 發表於 5-12-2011 17:28
好勁喎....
都幾好價wow!!
wongdan88 發表於 5-12-2011 17:24
但d日本車個價都好企
阿風
好勁喎....
chowchow115 發表於 5-12-2011 17:30
好有電影感
未知
因為係家父賣我部車換車,唔知佢睇中邊款

p.s. 因為婚後外母入左廠,所以一直都無時間
        兄弟姊妹慶功宴,今個月食返,日期時間地點遲d通知 ...
風師弟 發表於 5-12-2011 17:29
梗係RK啦 你外母而家OK嗎??希望佢快d好番!!