返回列表 回復 發帖
鬼鬼你條鈴係唔係18" 40呔?
鄧奶佬的改車宗旨 "愛靚唔愛命"
鬼鬼型WOO, 黑色, 個款好RACING WOO, 如食隻鮑魚就真係無得頂
Daniel 發表於 12-1-2012 09:25
條軨同eric果條好鬼似
咁你都知, 攪錯, 你同周周都知我個心諗咩 好衰架
Daniel 發表於 12-1-2012 09:26
鬼鬼會番屋企同佢幾隻女講:「下個月我二奶要食鮑, 今個月暫時扣減你地的零食先!」
attached..........
老友鬼鬼 發表於 12-1-2012 09:21
用黑色鈴成個feel唔同晒...nice...
Mike少
herojim 發表於 12-1-2012 09:28
ERIC果隻條柱粗D AND 爪無咁突, 鬼鬼LEE隻鈴擺明係比你避鮑魚, 所以唔食就浪費
我點都唔落去架喇...(呢3個月)
hkben 發表於 12-1-2012 09:26
叫掌王帶你去
用黑色鈴成個feel唔同晒...nice...
mnywong 發表於 12-1-2012 09:31
YES, 如我再換鈴我都換黑色, 白車 + 黑鈴都好靚
請問有無邊位師兄同GP Motor的人熟?
叫掌王帶你去
herojim 發表於 12-1-2012 09:31
其實係太子邊度jack.. ..我...多口問下架咋..
其實係太子邊度jack.. ..我...多口問下架咋..
hkben 發表於 12-1-2012 09:33
搵個星期六, 你叫掌王都得, 我都得, 出黎陪你搵富哥, 咁就好快願望成真啦
herojim 發表於 12-1-2012 09:28
fu gor said 个会系得我一个裝e套, 5 通老点我
小名陳咖哩, 又名 Chan Gary
搵個星期六, 你叫掌王都得, 我都得, 出黎陪你搵富哥, 咁就好快願望成真啦
herojim 發表於 12-1-2012 09:35
唔好亂講野.
herojim 發表於 12-1-2012 09:35
HKBEN兄, 下個月大聚, 大聚前換左佢出來威下MA
fu gor said 个会系得我一个裝e套, 5 通老点我
老友鬼鬼 發表於 12-1-2012 09:37
一定唔係ERIC果套佢係用RAYS, 因ERIC果套 = 我果套, 顏色唔同ONLY
HKBEN兄, 下個月大聚, 大聚前換左佢出來威下MA
Daniel 發表於 12-1-2012 09:37
咁快換就真係大罪了,,,