返回列表 回復 發帖
fu gor said 个会系得我一个裝e套, 5 通老点我
老友鬼鬼 發表於 12-1-2012 09:37
佢係Rays, 你係Enkei, 咁都冇老點你
其實係太子邊度jack.. ..我...多口問下架咋..
hkben 發表於 12-1-2012 09:33
me anytime 帶你去, 帶人拍嘢好過引
小名陳咖哩, 又名 Chan Gary
HKBEN兄, 下個月大聚, 大聚前換左佢出來威下MA
Daniel 發表於 12-1-2012 09:37
Ben兄住TKO, 橫掂我都TKO上班既, 可以放工渣架車去搵佢服毒
咁快換就真係大罪了,,,
hkben 發表於 12-1-2012 09:39
依度有些師兄先斬後奏架啦, 我都唔例外
無關係, 我以前架車, 係大昌訂左車後轉頭即落去呔舖訂鈴, 一收左車即飛車落去換, 鈴對於一架車的外觀好重要, 換左完全唔同FEEL
鄧奶佬的改車宗旨 "愛靚唔愛命"
me anytime 帶你去, 帶人拍嘢好過引
老友鬼鬼 發表於 12-1-2012 09:40
好驚呀
話睇下都咁多 ching出來話帶我上(不歸)路
我以前都好似你咁諗, 真系大錯特錯, 應該一收車就換 ling
Ben兄住TKO, 橫掂我都TKO上班既, 可以放工渣架車去搵佢服毒
herojim 發表於 12-1-2012 09:41
買完車番我去填海區就可以了...
我以前都好似你咁諗, 真系大錯特錯, 應該一收車就換 ling
老友鬼鬼 發表於 12-1-2012 09:45
YES, 你LEE個諗法好正確, 當你遲D換左鮑魚後你就會講同一番說話, 所以你NOW應該要去食番幾隻鮑
Morning All ...打完咭又要開工
安西...老師
YES, 你LEE個諗法好正確, 當你遲D換左鮑魚後你就會講同一番說話, 所以你NOW應該要去食番幾隻鮑
Daniel 發表於 12-1-2012 09:50
食埋鮑魚, 我同三條女以后要食屎鳥
買完車番我去填海區就可以了...
hkben 發表於 12-1-2012 09:46
你應該帶你大人出黎見下「世面」, 咁好快會幫你開綠燈
頭先打去建行問,新車上會2.15厘,如果先俾5期就1.7厘,算唔算抵?
Morning All ...打完咭又要開工
b2bxhk1 發表於 12-1-2012 09:53
WILSON近排你好似消失左咁
你應該帶你大人出黎見下「世面」, 咁好快會幫你開綠燈
herojim 發表於 12-1-2012 09:56
其實換左佢都唔知.
佢好懵, 早排換左車, 佢去停車場夠膽死認錯我架車, 仲話搞乜開唔到門