返回列表 回復 發帖
頭先打去建行問,新車上會2.15厘,如果先俾5期就1.7厘,算唔算抵?
jeffrychiu 發表於 12-1-2012 09:57
你唔搵車行(toyota)上會, d sales搵唔到食, 架車無咩optins送比你架喎
定係橫豎你都諗住改到鬼5馬6, 出齋車算
其實換左佢都唔知.
佢好懵, 早排換左車, 佢去停車場夠膽死認錯我架車, 仲話搞乜開唔到門
hkben 發表於 12-1-2012 10:01
你有無試過架車泊係路邊等人, 點知有個女仔無端端開你道門上左你架車, 坐低左仲同你講左幾句野先發現自己上錯車
鄧奶佬的改車宗旨 "愛靚唔愛命"
TKO好多三線50km 擺lazer
掌摑王 發表於 12-1-2012 10:01
係咩 ..又唔覺喎
其實換左佢都唔知.
佢好懵, 早排換左車, 佢去停車場夠膽死認錯我架車, 仲話搞乜開唔到門
hkben 發表於 12-1-2012 10:01
咁得啦, 好快可以換
你唔搵車行(toyota)上會, d sales搵唔到食, 架車無咩optins送比你架喎
定係橫豎你都諗住改到鬼5馬6, 出齋車算
hkben 發表於 12-1-2012 10:04
多數有咩野送???
toyota最平都要2.75厘喎……
冇作怪 蠢嗟都做到野
只係我老婆要求個工友講一次就要明/識
唉 因為佢自己都好蠢

蠢好過偷錢
其實佢都勤力
冇乜吞pop
掌摑王 發表於 12-1-2012 10:05
無論一個人幾蠢都好, 佢勤力, 肯檢討自己的錯處, 咁值得原諒
唔係世界女就可以啦
多數有咩野送???
jeffrychiu 發表於 12-1-2012 10:09
來來去去咪油卷, 後波SENSOR, 雨檔果D
佢想佢老豆咁黑仔 全新車都可能係好似"先天性殘缺" 整到佢老豆頂唔順 買番stepwgn
掌摑王 發表於 12-1-2012 10:11
佢黑仔換返stepwgn,
佢唔黑仔,即係旺啦,有錢,買部全新stepwgn
你有無試過架車泊係路邊等人, 點知有個女仔無端端開你道門上左你架車, 坐低左仲同你講左幾句野先發現自己上錯車
Daniel 發表於 12-1-2012 10:05
我邊有你咁多女上你....架車丫
多數有咩野送???
jeffrychiu 發表於 12-1-2012 10:09
睇他點同個sales bargain
我就送到皮 seat 同 kenwood dvd 後鏡  雨擋
無論一個人幾蠢都好, 佢勤力, 肯檢討自己的錯處, 咁值得原諒
唔係世界女就可以啦
herojim 發表於 12-1-2012 10:11
totally agree
佢想佢老豆咁黑仔 全新車都可能係好似"先天性殘缺" 整到佢老豆頂唔順 買番stepwgn
掌摑王 發表於 12-1-2012 10:11
叫佢老豆多d坐後排就好快換番step了
睇他點同個sales bargain
我就送到皮 seat 同 kenwood dvd 後鏡
hkben 發表於 12-1-2012 10:15
WOO...皮SEAT都送到, 真皮OR 仿真皮?
WOO...皮SEAT都送到, 真皮OR 仿真皮?
Daniel 發表於 12-1-2012 10:17
真皮..好似...唔多識分
不過通常上會會多D野送, 因個SALES多D肉食AND又可以交到數, 通常佢上會賺到D錢好似會扣番少少落你車價道