返回列表 回復 發帖
睇他點同個sales bargain
我就送到皮 seat 同 kenwood dvd 後鏡  雨擋
hkben 發表於 12-1-2012 10:15
17萬既話1個% 四年都6千8
何況佢話最平2.75厘,一陣3厘以上咪仆直........
我出去整好過……
不過通常上會會多D野送, 因個SALES多D肉食AND又可以交到數
Daniel 發表於 12-1-2012 10:19
不過要經佢地上會先多D野送
問題係我老婆同佢鬥蠢

工人.......
幾好都係時時刻刻要管
我老婆唔明
唉................
我死L左都唔知點算
掌摑王 發表於 12-1-2012 10:17
你契仔仲有好多野未玩!
你有排捱 ,唔駛咁快諗死喎
不過要經佢地上會先多D野送
hkben 發表於 12-1-2012 10:20
YES, 當年我買架JAZZ時無上會, 個SALES係咁迫我上, 係咁話上會有咩好有咩好, 但我死都唔很, 最後條友黑晒面咁
鄧奶佬的改車宗旨 "愛靚唔愛命"
17萬既話1個% 四年都6千8
何況佢話最平2.75厘,一陣3厘以上咪仆直........
我出去整好過……
jeffrychiu 發表於 12-1-2012 10:20
數係咁計, 你出去整要一炮過, 仲要走唔同鋪,
你經佢整佢一條數上埋會, 有分期又唔駛煩
仲有, 你出去整得多野, 返去check車好L 煩
YES, 當年我買架JAZZ時無上會, 個SALES係咁迫我上, 係咁話上會有咩好有咩好, 但我死都唔很, 最後條友黑晒面咁
Daniel 發表於 12-1-2012 10:21
正路, 人地食屎咩, 大家都搵食, 佢比多d jetso我, 我咪幫佢上會lor
如果唔係, 我出去其他bank問上會佢都係無jetso
唉 生多件塞豆窿出黎 到時我就真係死唔得
掌摑王 發表於 12-1-2012 10:23
生完廿年之後
小掌王係某車會度話:
唉,我買左呢部冇耐,點知我老豆逼我賣車,佢話佢鐘意Stepwgn..........
數係咁計, 你出去整要一炮過, 仲要走唔同鋪,
你經佢整佢一條數上埋會, 有分期又唔駛煩
仲有, 你出去整得多野, 返去check車好L 煩
hkben 發表於 12-1-2012 10:24
睇下佢有咩送先啦~
如果送一晚酒店上房既話,五厘都幫佢tim
唉 生多件塞豆窿出黎 到時我就真係死唔得
掌摑王 發表於 12-1-2012 10:23
掌王,船到橋頭呀..諗咁多做咩丫, 我當年計劃都被公主打消晒
睇下佢有咩送先啦~
如果送一晚酒店上房既話,五厘都幫佢tim
jeffrychiu 發表於 12-1-2012 10:28
你去邊間toyota, 我2個月前去kln bay 果間o個個唔掂喎
你去邊間toyota, 我2個月前去kln bay 果間o個個唔掂喎
hkben 發表於 12-1-2012 10:32
九龍灣
個女仔幾新下,講野仲驚過我……
我老友撩佢,佢仲臉紅
九龍灣
個女仔幾新下,講野仲驚過我……
我老友撩佢,佢仲臉紅
jeffrychiu 發表於 12-1-2012 10:33
招呼我o 個又係好新架喎,chok2chok 咩都講晒
招呼我o 個又係好新架喎,chok2chok 咩都講晒
hkben 發表於 12-1-2012 10:36
點chok????過兩招黎駛駛
叫佢幫你chok下先傾
佢驚你嗟
掌摑王 發表於 12-1-2012 10:44
我都冇流口水,有咩好驚
點chok????過兩招黎駛駛
jeffrychiu 發表於 12-1-2012 10:42
我無心chok佢的
我果時真係想買ractis, 要黑色但之前(2日前我食lunch去問)佢另一個同事話無貨, 只有sky blue (我真係blue佢阿mall)
我話我考慮下第2款車, 去睇下golf, 我趕出車
佢跟住又話, 我幫你再check真d,
之後又話有了..
不過我女皇話都係迫左d就放棄ractis了