返回列表 回復 發帖
le 個好抵用,好輕,racing 款專用來裝鮑魚的,我之前就係想換le款!
victor 發表於 12-1-2012 12:02
鬼鬼你大獲啦, 個個都叫你食鮑, 走唔甩
do you know how much for that one? In Japan, this one is not cheap......
sammykwan 發表於 12-1-2012 12:10
我估3k樓下...
Mike少
17萬既話1個% 四年都6千8
何況佢話最平2.75厘,一陣3厘以上咪仆直........
我出去整好過……
jeffrychiu 發表於 12-1-2012 10:20
我地馬交最平都係...3.75
而係 我教佢地咁多人.......人都癲
掌摑王 發表於 12-1-2012 12:15
施比受更有福
我估3k樓下...
mnywong 發表於 12-1-2012 12:14
I think that's 3.2k
災後重建中.......
正!不過要早d開始申請定permit cuz same with kid exam week
hk_allen 發表於 12-1-2012 12:11
二月尾先考試? 多數都呢個月考喎

咁你拎定 permit 啦
I'm Stan                                                                               豈能盡如人意,但求無愧於心
sammykwan 發表於 12-1-2012 12:17
Price be come Rays
Eric
九龍灣
個女仔幾新下,講野仲驚過我……
我老友"了"佢,佢仲臉紅
jeffrychiu 發表於 12-1-2012 10:33
sammykwan 發表於 12-1-2012 12:17
你打去富哥問然後開估....
Mike少

Price be come Rays
eric0754 發表於 12-1-2012 12:18
but this is very light
災後重建中.......
你有無試過架車泊係路邊等人, 點知有個女仔無端端開你道門上左你架車, 坐低左仲同你講左幾句野先發現自己上錯車
Daniel 發表於 12-1-2012 10:05
會唔會車震埋先知
I'm Stan                                                                               豈能盡如人意,但求無愧於心
知唔知有冇邊間銀行平過1.7厘?
你地上會幾多厘?
好細心,實溝到好多女
james_cy 發表於 12-1-2012 11:54
我屋企有二條啦....
好貴?
jeffrychiu 發表於 12-1-2012 12:02
yes......
佢個花園要比佢幾隻大狗仔玩, 所以泊街, 我遲D換左4J都要泊街
Daniel 發表於 12-1-2012 12:02

係先好講.....你泊街