返回列表 回復 發帖
無得揀入唔到芘圓
老友鬼鬼 發表於 12-1-2012 13:16
如果單邊上壆咁泊車既話
你套震震好快玩完~
Enkei PF-01 ???
victor 發表於 12-1-2012 11:36
我都唔知只係覺得正, 買紅色車已經打算換克ling
小名陳咖哩, 又名 Chan Gary
無得揀入唔到芘圓
老友鬼鬼 發表於 12-1-2012 13:16
明白...咁你真係小心d....
我都唔知只係覺得正, 買紅色車已經打算換克ling
老友鬼鬼 發表於 12-1-2012 13:19
鬼鬼 條鈴幾錢?
鄧奶佬的改車宗旨 "愛靚唔愛命"
le 個好抵用,好輕,racing 款專用來裝鮑魚的,我之前就係想換le款!
victor 發表於 12-1-2012 12:02
原來系你富哥話有會員落過去訂都無貨
原來系你富哥話有會員落過去訂都無貨
老友鬼鬼 發表於 12-1-2012 13:21
鬼鬼, 鮑魚專家都話你條係鮑魚鈴, 你無理由唔食呀?
操他娘的屁!
同我講收5萬蚊喎
jeffrychiu 發表於 12-1-2012 13:01
我比多一皮佢,叫佢搵架比我
stop 唔好在吹水板講 鈴.......因為本板是公開的
掌摑王 發表於 12-1-2012 13:22
鬼鬼開番個新POST, 放番D相落去鮑魚, 鈴果個版面
dicken 發表於 12-1-2012 13:24
你好man呀....的總...
鬼鬼係 17" or 18" ?
18" 應該係3K樓下,work 都係 3K幾!
victor 發表於 12-1-2012 12:53
Of coz I am 18" la 長到 dum 地
dicken 發表於 12-1-2012 13:24
其實又唔關個女女事既
佢講黎出都好似唔好意思咁
佢係話
女:「幫你問左嫁啦,不如你出面放或者搵朋友買啦,個價真係好低」
我:「幾多」
女:「你真係唔好介意,真係好低,你唔會接受嫁啦」
我:「即係幾多?」
女:「呃……五萬」
其實又唔關個女女事既
佢講黎出都好似唔好意思咁
佢係話
女:「幫你問左嫁啦,不如你出面放或者搵朋友買啦,個價真係好低」
我:「幾多」
女:「你真係唔好介意,真係好低,你唔會接受嫁啦」
我:「即係幾多?」
女:「 ...
jeffrychiu 發表於 12-1-2012 13:29
你話....其實都未必接受唔到.....架車副ENGINE仲好好力, 上山下海, 想玩咩花式都得, 你想唔想今晚試下坐?
Light then my one? I can't check my one weight
eric0754 發表於 12-1-2012 12:24
I think so
災後重建中.......
WILSON近排你好似消失左咁
Daniel 發表於 12-1-2012 09:58
yes, busy with work. new team new stuffs ..... so many things to learn and hard to catch up
安西...老師
二月尾先考試? 多數都呢個月考喎

咁你拎定 permit 啦
imstan 發表於 12-1-2012 12:17
一年考三次:11,2,5
Allen.. 志雲.. 三師弟.. 大師.. 大C..