返回列表 回復 發帖
wakakakakaka.......my wife will think it is 篤眼篤鼻 too......
sammykwan 發表於 3-1-2011 11:36
NO,佢話果度已經唔多位仲要加張枱......
我之前架車都有架....
咁慘
wongdan88 發表於 3-1-2011 11:39
尋日返工差D無咗隻中門.....宜家好彩花咗一粒米咁細....
尋日返工差D無咗隻中門.....宜家好彩花咗一粒米咁細....
西門 發表於 3-1-2011 11:46
點解呀
睇到差啲爆血管,好彩最後都 happy ending
imstan 發表於 3-1-2011 09:42
哈哈...我都想維拉win...哈
NO,佢話果度已經唔多位仲要加張枱......
我之前架車都有架....
西門 發表於 3-1-2011 11:44
加張枱新年可以擺水仙同桔仔呀
今個月得4日假......
西門 發表於 3-1-2011 11:25
咁忙...都好辛苦喎...
OK,THX~~~我仲要比錢你啊
我老闆唔比買張餐枱呀.....
西門 發表於 3-1-2011 11:29
你買左後..跟住話係d ching買多左...平讓比你的囉...
點解呀
wongdan88 發表於 3-1-2011 11:49
自己車位汨得太近條柱,第二朝又唔記得,一開就到牆,好彩拉得住,唔係就又噴得........
wongdan88 發表於 3-1-2011 11:51
我宜家都有係放架
西門 發表於 3-1-2011 11:46
why why why
wongdan88 發表於 3-1-2011 11:51
呢個想法ok喎....哈
咁忙...都好辛苦喎...
chowchow115 發表於 3-1-2011 11:53
每年都係咁,油8日CUT到4日
每年都係咁,油8日CUT到4日
西門 發表於 3-1-2011 11:57
只係年頭吧...對嗎?
你買左後..跟住話係d ching買多左...平讓比你的囉...
chowchow115 發表於 3-1-2011 11:54
NO LA,問咗就唔WORK LA....
我尋晚見到套GARSON二手椅套,好平都唔得啦
NO LA,問咗就唔WORK LA....
我尋晚見到套GARSON二手椅套,好平都唔得啦
西門 發表於 3-1-2011 11:58
唉...有時d女皇真係呢....