返回列表 回復 發帖
good....
新的一年,新的開始,今年post再要多過上年
西門 發表於 1-1-2011 15:44
新的一年,新的開始,今年現具再要多過上年
新一年緊係要換套包圍la
必治仔 發表於 1-1-2011 19:11
你換RK 先!
各位晚安
西門 發表於 1-1-2011 19:37
西門兄好
你係講緊你今年多d玩具
西門 發表於 1-1-2011 19:40
係各 ching 都要!
我已經比關SIR毒咗諗緊張餐枱~~~~
西門 發表於 1-1-2011 20:38
張餐枱都好正呀..你係要前邊個張..定左手邊個張?
Sounds good
dicken 發表於 1-1-2011 22:51
dicken兄...單野點呀?
he wants the front one.
sammykwan 發表於 1-1-2011 22:56
啊..都正呀..但女皇ok嗎?
MAN UTD 2:1  hehehehe
掌摑王 發表於 1-1-2011 22:59
佢都幾好彩...人地12碼唔入...轉頭就入番人地...
今年離乜譜搵錯贊助.......

標準搾兜 喎!

仲唔死得咩....
掌摑王 發表於 1-1-2011 23:33
唉...利記...
我想我同Dicken兄...都係咁失望....
賓離敵屍去到國米都冇料到.....
証明利記一定要大執.
掌摑王 發表於 1-1-2011 23:38
...同埋如果有d好的青訓出來會更好...
liverpool is losing 0:1 Bolton
Bye Bye 學神
dicken 發表於 1-1-2011 23:46
其實我又覺得唔係好關佢事咁...如果真係1月中..個新老闆開水..唔知會唔會好d呢//
未去交通部落簿呀
dicken 發表於 1-1-2011 23:47
啊...咁架...
我地呢邊係要馬上上交通部攪的呀...如雙方都唔認的話...就要排期上庭...但我地呢邊..一排就2-3年到先可以上庭...
vellfire!!!!!!!! 同賣左車先
必治仔 發表於 1-1-2011 23:57
confirm啦??
以前好憎看佢踢波...好串...但呢幾年..反而覺得佢有波味..
http://hk.news.yahoo.com/article/110101/21/m0ee.html