返回列表 回復 發帖
sammy兄...mini裝都幾"可愛"喎
chowchow115 發表於 7-1-2011 10:34
災後重建中.......
我有睇過,但116i後面細到冇朋友,腳都伸唔到,唔work(對我黎講)
dicken 發表於 7-1-2011 10:38
Still bigger than my Mini la......
Mini 個名都話你知架車有幾大啦
所以我冇唸過mini
dicken 發表於 7-1-2011 10:39
No ar, heard that rent will stabilize this year wor...
meowooi 發表於 7-1-2011 10:44
冇4厘以上回報, 業主点肯租出去
未必,學 sammy 咁咪得囉
imstan 發表於 7-1-2011 10:46
好學 唔學 .....
聽講話D Hybrid電一套都要4,5皮
alliven 發表於 7-1-2011 10:48
鋰電好耐用.....
唔出奇,出呢d車老死都買全保,如果唔係,換電都冇$
dicken 發表於 7-1-2011 10:49
全保不包電......
Market price or purchase price sin....
And some landlord value other things, I.e. Whether the tenant pay rent on time...
meowooi 發表於 7-1-2011 10:50
Market price ar......除非簽左十年死約la.....
黑起上黎都一樣會壞....
meowooi 發表於 7-1-2011 10:53
行貨行會有幾年cover........
咁你仲唔拿拿聲買樓....
meowooi 發表於 7-1-2011 10:59
又過左個上車位。。。。。。
上船應該馬交,我唸唔會係HK or Kln 羅
dicken 發表於 7-1-2011 10:59
may be he is checking where he'll take the boat return to Macau....
你就好啦,之前想買多部豬師奶都俾皇后否決咗
imstan 發表於 7-1-2011 11:00
同佢去多幾次北海道, 等佢知道每一家都應該有一部腳車,一部飲車........
But why 北海道
imstan 發表於 7-1-2011 11:09
北海道D車環境 especially in the winter 令部車好快殘, 而日本人去威又想部車見得人都會買多部車去威專用
公司都好凍,隻手凍到硬晒
dicken 發表於 7-1-2011 11:19
高層高到高處不勝寒
真係好難唸到有關連,比個趣你
dicken 發表於 7-1-2011 11:20
所以買水貨, 最好買中飲車.....

otherwise, HK seller may put a thick coating on the bottom of the car to cover the real bad rust.......