返回列表 回復 發帖
咁又唔駛,不過要倍大小姐學游水啫~~~
hkmangor 發表於 29-1-2011 10:38
I see. I'm waiting for my queen in MK. She is attending the wedding of her colleague.
I'm Stan                                                                               豈能盡如人意,但求無愧於心
午安,病死人中
午安,病死人中
西門 發表於 29-1-2011 11:58
保重呀
I see. I'm waiting for my queen in MK. She is attending the wedding of her colleague.
imstan 發表於 29-1-2011 10:59
冇得去糖水 立即病???
掌摑王 發表於 29-1-2011 12:37
唔係,本身已病病地
唔係,本身已病病地
西門 發表於 29-1-2011 12:53
西門兄昨晚已好病,小心身體
電王行行停低,係唔係等埋JimJim呀
wongdan88 發表於 29-1-2011 02:36
去到帝琴灣先見到電王.......
佢之後向馬料水方向走左......
係西沙路比架Benz頂住, 快唔到.....果架Benz後座乘客又望住我
我過左西貢警署之後見唔到你架車,你都幾快
係西沙路比架Benz頂住, 快唔到.....果架Benz後座乘客又望住我
我過左西貢警署之後見唔到你架車,你都幾快 ...
herojim 發表於 29-1-2011 15:10
因為有過勁人在我前面ma
李娜加油!
I'm Stan                                                                               豈能盡如人意,但求無愧於心
終於睇完醫生返到屋企
切勿藥物駕駛.......

依家d醫生開埋晒d超勁眼訓既藥
掌摑王 發表於 29-1-2011 22:49
But it is hard to not going out and drive.....especially when you have 1x good friends call you out for sugar water in the night.......
災後重建中.......
今晚喺東廊同小西灣都撞到丹丹
我過左西貢警署之後見唔到你架車,你都幾快 ...
herojim 發表於 29-1-2011 15:10
sounds like you guys are really racing....
今晚喺東廊同小西灣都撞到丹丹
hkmangor 發表於 30-1-2011 00:09
he is everywhere....
sounds like you guys are really racing....
meowooi 發表於 30-1-2011 00:10
我揸得好慢架 你問問文哥就知