返回列表 回復 發帖
各位早晨
wongdan88 發表於 1-2-2011 09:09
早呀..dan兄...
No part 3?
dicken 發表於 1-2-2011 00:46
I'm Stan                                                                               豈能盡如人意,但求無愧於心
Morning ~~~ Last working day today~~~
hkmangor 發表於 1-2-2011 09:13
Morning All!

X2, half day work!
alliven 發表於 1-2-2011 08:14
咁正?我仲有 1.5 日先收爐
I'm Stan                                                                               豈能盡如人意,但求無愧於心
你就好啦!有大Project跟! 我Ject就有得跟喇!!
alliven 發表於 1-2-2011 09:06
我今日都要夜放工,明日先可以早走
你就好啦!有大Project跟! 我Ject就有得跟喇!!
alliven 發表於 1-2-2011 09:06
早!
Morning All!

X2, half day work!
alliven 發表於 1-2-2011 08:14
又曬命
spent the whole night cleaning up...
meowooi 發表於 1-2-2011 01:22
年28,大洗
我今晚先打!!
alliven 發表於 1-2-2011 09:08
我仲未有時間洗車
各位師兄早晨
想問問港島區有邊度洗車及打臘又平又好,推介。
jeffcfchan 發表於 1-2-2011 09:23
I want to know too!
(星島日報    報道)冬季轉會市場香港時間周二早上7:00便關閉,據報費蘭度托利斯    「扭計」離隊,利物浦    看來亦「要錢唔要人」。紅軍除了要求托利斯單獨操練外,領隊杜格利殊亦訂出新兵腹稿,閃電完成重建計畫 ...
chowchow115 發表於 1-2-2011 09:04
早賣早著,費托已冇heart係利記,趁有價買d有potential 既人返黎好過
咁正?我仲有 1.5 日先收爐
imstan 發表於 1-2-2011 09:48
返埋今日就放假
各位師兄早晨
想問問港島區有邊度洗車及打臘又平又好,推介。
jeffcfchan 發表於 1-2-2011 09:23
如果呢兩日既話,唔洗唸
早賣早著,費托已冇heart係利記,趁有價買d有potential 既人返黎好過
dicken 發表於 1-2-2011 09:53
好似 confirm 咗