返回列表 回復 發帖

西門 發表於 6-1-2011 22:58
go find a girl.
五仙不如唔好減
西門 發表於 6-1-2011 21:28
唔好再話油公司唔減價啦....
I think gas station should sell their money voucher in the value of Liter instead of Dollar.....coz I want to buy 1000L in advance.
sammykwan 發表於 6-1-2011 22:07
again, you should participate in oil future trading...
老闆.......上緊網....
西門 發表於 6-1-2011 23:27
閃人~~~
唔係又好似今朝咁,唔知醒返工....
西門 發表於 6-1-2011 23:33
唔知醒返工......= sick leave...
十大屋苑價 8個超越出招前

【經濟日報專訊】港府去年11月重招遏抑炒風,至今1個半月,雖然樓市成交量有所回落,但樓價已迅速收復失地,十大屋苑平均呎價全線追回出招前水平,其中8個屋苑更超越出招前呎價,升幅介乎 ...
imstan 發表於 7-1-2011 09:27
早晨呀咁多位...
moq 發表於 7-1-2011 09:31
Morning ar....
市區今早10度 新界7度

(明報) 天文台在早上7時錄得市區氣溫攝氏10度,新界北部氣溫則下降至約7度,各區氣溫普遍較昨日低5度。

天文台表示,早上寒冷。日間部分時間有陽光,天氣乾燥。最高氣溫約14度。吹清勁偏北 ...
imstan 發表於 7-1-2011 09:24
出車時得6度咋
開心到咁
imstan 發表於 7-1-2011 09:43
貓兄大把貨
dicken 發表於 7-1-2011 10:02
Not really..

There is a positive side to every negative news.
係呀! That's the point!
有冇性趣聽日去睇車
dicken 發表於 7-1-2011 10:22
I like the look of BMW 1 series more....
都有真係唸唸,呢家架車90% 裝2個大人,最多加埋Matthew仔,日日渣住架Step,成日仲要行山路送阿仔返學,d 油費貴到
所以想搵番架車慳d油ma ...
dicken 發表於 7-1-2011 10:37
但係始終7人車方便d
唔似,你既反應話比我地知你大把貨
dicken 發表於 7-1-2011 10:34
你get錯咗啦。
it's only positive to landlords.......but very negative to tenants
sammykwan 發表於 7-1-2011 10:33
No ar, heard that rent will stabilize this year wor...
冇唸過Lexus + Hybird 賣31萬有找,真係好吸引
dicken 發表於 7-1-2011 10:44
咁又係....