返回列表 回復 發帖
梗係....
係後邊睇你部車咁型,但行到去側邊一睇...好似差左d野喎....
tmax 發表於 5-12-2011 12:01
我咪一樣有鮑魚...不過細隻D之MA....
我楂車又唔係快...慢到死...
係..我TRY過..TMAX部車..係真係唔錯..好收左...同都好線性...但我裝的理由都係靚仔D...現在真係無乜推動力我去裝....
但4J..唔同呀..我用個套包圍...唔裝的話..就真係好肉酸... ...
chowchow115 發表於 5-12-2011 12:03
鄧奶佬的改車宗旨 "愛靚唔愛命"

Daniel 發表於 5-12-2011 12:04
無道理嗎?
不用生氣...可能突然某日..我會走左去裝...跟住就POST相上來呢...
我楂車又唔係快...慢到死...
係..我TRY過..TMAX部車..係真係唔錯..好收左...同都好線性...但我裝的理由都係靚仔D...現在真係無乜推動力我去裝....
但4J..唔同呀..我用個套包圍...唔裝的話..就真係好肉酸... ...
chowchow115 發表於 5-12-2011 12:03
你換左套咁靚既鈴唔換返套靚鮑都好肉酸架....
無道理嗎?
不用生氣...可能突然某日..我會走左去裝...跟住就POST相上來呢...
chowchow115 發表於 5-12-2011 12:04
好嬲.....你........
我咪一樣有鮑魚...不過細隻D之MA....
chowchow115 發表於 5-12-2011 12:04
原裝鈴都有16"啦你又換18"rays....
tmax 發表於 5-12-2011 12:09
咪係, 原裝都有周啦, 你又走去加多3條上去?
你換左套咁靚既鈴唔換返套靚鮑都好肉酸架....
tmax 發表於 5-12-2011 12:07
頂...咁都比你想到...
好嬲.....你........
Daniel 發表於 5-12-2011 12:08
WAKK...過來HELP我裝野時..我叫TMAX 同你去消消火囉...
tmax 發表於 5-12-2011 12:09
因為....因為...因為.....
我都唔知WHY?
其實,係我立場
如果要美觀+實際+平,
用鮑魚殼,換靚皮,已經又平又靚又夠用
何必要一品鮑呢...........
可能冇錢先係呢種諗法
頂...咁都比你想到...
chowchow115 發表於 5-12-2011 12:12
快d去馬...唔係反面
咪係, 原裝都有周啦, 你又走去加多3條上去?
Daniel 發表於 5-12-2011 12:10
你個我知點答你....
因原裝向下邊..看唔到....我鐘意條J..小小向上...又比人看到的...
最新消息,上回講到爸爸話換車
如無意外,半年後換車
要賣我果部然後買BMW 118iA
搞到我家下咩都唔想改
最新消息,上回講到爸爸話換車
如無意外,半年後換車
要賣我果部然後買BMW 118iA
搞到我家下咩都唔想改
jeffrychiu 發表於 5-12-2011 12:17
拎架118來改