返回列表 回復 發帖
其實P記電池有咩特別, 早十年前一街都係重要係cheap野黎..係石油貴左定係Yen高左呢, 點解而家變左high end野...
mnywong 發表於 7-12-2011 14:42
你try下咪知囉....
drive in 平過 walk in咩?
mnywong 發表於 7-12-2011 14:43
你倒轉了...係walk in左係去先楂....
你try下咪知囉....
chowchow115 發表於 7-12-2011 14:59
四周你粒P記幾時到?
鄧奶佬的改車宗旨 "愛靚唔愛命"
大支d
hkmangor 發表於 7-12-2011 14:55
550ml加送200ml
其實P記電池有咩特別, 早十年前一街都係重要係cheap野黎..係石油貴左定係Yen高左呢, 點解而家變左high end野...
mnywong 發表於 7-12-2011 14:42
當年新車落地都係跟P記
I'm Stan                                                                               豈能盡如人意,但求無愧於心
我有講錯嗎?
chowchow115 發表於 7-12-2011 14:56
好很錯!
I'm Stan                                                                               豈能盡如人意,但求無愧於心
西門 發表於 7-12-2011 15:03
精盡人亡
仲要新鮮即叫即制
三哥 係時候準備歸隱
四周你粒P記幾時到?
Daniel 發表於 7-12-2011 15:01
應該今水到....
好很錯!
imstan 發表於 7-12-2011 15:04
但係你成日講18的喎...
應該今水到....
chowchow115 發表於 7-12-2011 15:13
你地個個咁多玩具, 引死我咩
你地個個咁多玩具, 引死我咩
Daniel 發表於 7-12-2011 15:14
個時叫你買..你又理我...點呀...一月個水..買唔買bar呀...
我開同一個價...你買..我買...
你想我死咩....剛剛先CONFIRM食鮑魚仔, NOW又話帶BAR BAR
你想我死咩....剛剛先CONFIRM食鮑魚仔, NOW又話帶BAR BAR
Daniel 發表於 7-12-2011 15:17
咁咪買bar先囉..