返回列表 回復 發帖
collected
nevillee 發表於 9-12-2011 20:08
Thanks 三哥
安西...老師
你令我玩了一個好開心既下午....特別係入西九龍中心時
"YI~~~!? 自己著燈既??"
哈哈 其實我已經覺得係理所當然, 忘了加左AUTO添......
掌摑王 發表於 9-12-2011 23:42
Haha 個auto 幾形
周周你拎左bra bra?
鄧奶佬的改車宗旨 "愛靚唔愛命"
我用左一晚時間都未篤到條線............
掌摑王 發表於 9-12-2011 23:39
重未得?
周周你拎左bra bra?
Daniel 發表於 10-12-2011 01:18
No la, 同避震 n 電池一齊煩森美寄過來、其待中
今日上Sammy office d 貨多到呢
早晨!
今日去裝巴!
2015 鮑魚小組要改名:鮑魚軍團
今日去裝巴!
victor 發表於 10-12-2011 08:48
真係好,又有新野
今日偷跳去sammy 公司拿野,跟住同掌王去SSP,跟住自己去旺角台日,正當電西門兄問野後,竟然比的總後面拍我膊頭,,跟住看佢隻靚鈴加試車震。隻震真係几舒服 ...
chowchow115 發表於 9-12-2011 23:33
18" + c-wagon as or even more comfort than OE setting
災後重建中.......
早晨... 原來今日係我同架車的一週年記念
Allen.. 志雲.. 三師弟.. 大師.. 大C..
今日去裝巴!
victor 發表於 10-12-2011 08:48
Who much?
三哥 係時候準備歸隱
今朝倒㙮咁早仆番公司做大龍鳯佈景版,而家好眼瞓,下奏又要陪D仔去科學館,唉!
生活 · 要有樽鹽
8香MTR加年華中
三哥 係時候準備歸隱
18" + c-wagon as or even more comfort than OE setting
sammykwan 發表於 10-12-2011 08:53
我同Tmax 沖定涼等緊你的貨
我同Tmax 沖定涼等緊你的貨
chowchow115 發表於 10-12-2011 10:57
好變態!!!
鄧奶佬的改車宗旨 "愛靚唔愛命"