返回列表 回復 發帖
hi jim兄..點呀..想好換咩speaker未呀?
未住, infinity都有考慮當中
herojim 發表於 5-1-2011 10:36
找間信譽好一點的啊...
我想買"電"車,做電車男!
dicken 發表於 5-1-2011 10:50
....
可能下一次換車..好多車都係行電油混能...or電的了..
http://i.discuss.com.hk/d/attachments/day_110104/20110104_3ec267eb0d8969acbfcejloN9NBGQLLw.jpg
herojim 發表於 5-1-2011 14:38
嘩,,,咁攪呀...好痛喎...
Just now, I helped my boss to jump start his car with our taobao wire.........works fine!!
sammykwan 發表於 5-1-2011 16:22
其實係唔係棍波車先可以jump start的呢?
仲咩今晚咁靜嘅.......
西門 發表於 5-1-2011 22:27
報到...
早晨.....
掛住攪野
imstan 發表於 6-1-2011 10:05
又有得睇佢用腳打 Golf 喇
imstan 發表於 6-1-2011 17:13
我呢二,三年.都鐘意看佢踢波...
咪臭係,份 double pay 都唔夠交稅,仲唔派返啲糖俾我地
imstan 發表於 6-1-2011 17:18
唔係呀....
咁似皇后話我:買玩具就有錢,買衫俾我就無錢
imstan 發表於 6-1-2011 17:42
chow 兄,正想搵你!
我上次去Macau,係HK買電話卡收唔到,想問如果HK過Macau,用咩台 /咩電話卡先得呀?
dicken 發表於 6-1-2011 18:05
啊...
你可以係澳門的7仔...(我記得好似係澳門碼頭,你落船時..都有d買電話card的機的)..每張好似100元...
澳門有三間..ctm, 和記同smat tone...講收得好CTM會好dd...但如你張card係打電話番香港的..就買和記啦....因會平d的呀..(你記得係買d可以打idd的喎)
你一家人過來..還是一個人?
chow 兄
本會27/2 大gathering,你唔黎?
dicken 發表於 6-1-2011 18:08
我看下放唔放到假先得呀...
not me ar, my family will go to macau ja....
dicken 發表於 6-1-2011 19:42
等我重以為你會過來tim...