返回列表 回復 發帖
Good morning
小名陳咖哩, 又名 Chan Gary
Good morning, 有無相睇呀~~
hkben 發表於 12-1-2012 08:37
attached..........
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
富哥真係放血能手.......讚
條軨同eric果條好鬼似
herojim 發表於 12-1-2012 09:28
fu gor said 个会系得我一个裝e套, 5 通老点我
其實係太子邊度jack.. ..我...多口問下架咋..
hkben 發表於 12-1-2012 09:33
me anytime 帶你去, 帶人拍嘢好過引
咁快換就真係大罪了,,,
hkben 發表於 12-1-2012 09:39
我以前都好似你咁諗, 真系大錯特錯, 應該一收車就換 ling
YES, 你LEE個諗法好正確, 當你遲D換左鮑魚後你就會講同一番說話, 所以你NOW應該要去食番幾隻鮑
Daniel 發表於 12-1-2012 09:50
食埋鮑魚, 我同三條女以后要食屎鳥
鬼鬼.....正....
但唔好泊上膊啦.....對架車唔好架...
chowchow115 發表於 12-1-2012 11:53
無得揀入唔到芘圓
Enkei PF-01 ???
victor 發表於 12-1-2012 11:36
我都唔知只係覺得正, 買紅色車已經打算換克ling
le 個好抵用,好輕,racing 款專用來裝鮑魚的,我之前就係想換le款!
victor 發表於 12-1-2012 12:02
原來系你富哥話有會員落過去訂都無貨
鬼鬼係 17" or 18" ?
18" 應該係3K樓下,work 都係 3K幾!
victor 發表於 12-1-2012 12:53
Of coz I am 18" la 長到 dum 地