返回列表 回復 發帖
姦劫枉囚30年 美漢洗冤 堅拒認罪換假釋 DNA鑑證翻案
(明報)2011年1月6日 星期四 05:05
【明報專訊】美國    得州達拉斯縣一名黑人男子,因強姦案受害人在認人程序「點錯相」,無辜成了姦劫案重犯,判囚75年。他在獄 ...
dicken 發表於 6-1-2011 17:39
羅幾多$都冇用啦,坐左冤獄30年
咁似皇后話我:買玩具就有錢,買衫俾我就無錢
imstan 發表於 6-1-2011 17:42
冇野講
無死人都判 75 年
imstan 發表於 6-1-2011 17:45
亂q咁黎
算好彩喇,如果響大陸打咗靶啦
imstan 發表於 6-1-2011 17:47
positive thinking
上繳有剩都係一種幸福......

我唔洗上繳嘅........

因為女皇有free access to my account!!
廸更斯 發表於 6-1-2011 17:59
重點唔係呢句
imstan 發表於 6-1-2011 17:39
我睇到係羅 "份 double pay 都唔夠交稅"
唔係呀....
chowchow115 發表於 6-1-2011 18:03
chow 兄,正想搵你!
我上次去Macau,係HK買電話卡收唔到,想問如果HK過Macau,用咩台 /咩電話卡先得呀?

chowchow115 發表於 6-1-2011 18:06
chow 兄
本會27/2 大gathering,你唔黎?
你一家人過來..還是一個人?
chowchow115 發表於 6-1-2011 18:12
not me ar, my family will go to macau ja....
我看下放唔放到假先得呀...
chowchow115 發表於 6-1-2011 18:14
can u reply us on tomorrow?
早呀
市區今早10度 新界7度

(明報) 天文台在早上7時錄得市區氣溫攝氏10度,新界北部氣溫則下降至約7度,各區氣溫普遍較昨日低5度。

天文台表示,早上寒冷。日間部分時間有陽光,天氣乾燥。最高氣溫約14度。吹清勁偏北 ...
imstan 發表於 7-1-2011 09:24
真係好凍下
十大屋苑價 8個超越出招前

【經濟日報專訊】港府去年11月重招遏抑炒風,至今1個半月,雖然樓市成交量有所回落,但樓價已迅速收復失地,十大屋苑平均呎價全線追回出招前水平,其中8個屋苑更超越出招前呎價,升幅介乎 ...
imstan 發表於 7-1-2011 09:27
追唔切
開心到咁
imstan 發表於 7-1-2011 09:43
貓兄大把貨

真係幾吸引