返回列表 回復 發帖
南華宣布成功簽下現年31歲的塞爾維亞國腳前鋒基士文,基士文將於周六來港,下周一正式「上山」參加操練及接受體檢。外號「蝙蝠俠」的基士文今次來港加盟,將與前曼聯中場畢特合作。基士文職業生涯曾三奪荷甲神射手,踢過燕豪芬、車路士、馬體會、費倫巴治、辛尼特、巴黎聖日耳門,來頭甚猛。
南華宣布成功簽下現年31歲的塞爾維亞國腳前鋒基士文,基士文將於周六來港,下周一正式「上山」參加操練及接受體檢。外號「蝙蝠俠」的基士文今次來港加盟,將與前曼聯中場畢特合作。基士文職業生涯曾三奪荷甲神射手, ...
wongdan88 發表於 20-1-2011 23:27
都唔知點解佢會來
NO LA,我平時泊淘大果邊,係紅日先泊工業區
西門 發表於 20-1-2011 23:38
泊淘大平d
有位泊車, 但你嘉道理你唔渣車上埋山??
herojim 發表於 21-1-2011 09:49
大佬呀!!完全唔明講乜喎
佢意思係可以揸車遊園,唔使泊低架車
imstan 發表於 21-1-2011 09:59
你好叻呀
fu gor has this one up at car8......http://www.car8.com/2partdetails.php?id=147114
sammykwan 發表於 21-1-2011 11:05
Kosei 係唔係好野
早呀,的總..GA 車整好未?
moq 發表於 22-1-2011 10:19
Moq 兄, 好耐冇上來wow, 好忙呀
咁我又抽下水先...
chowchow115 發表於 23-1-2011 23:19
3個傻佬....
saw a member on West Kowloon HWY (No.3) from Kwai Chung toward TST at around 9:35....speed over 130
sammykwan 發表於 23-1-2011 23:23
咁你都睇到係member 好眼力
你係唔係第4個
西門 發表於 23-1-2011 23:24
我地係四大癲王
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/6/62/Stepwgn-Modulo.jpg

herojim 發表於 24-1-2011 11:47
我覺得側邊射燈位有d似萬事得
嘩! 三佰幾個....
唔該晒掌兄 ,有得泊就乜都冇所謂,不過泊上環就遠少少,此終都一家大細!
hkmangor 發表於 24-1-2011 20:35
你可以先放低佢地先,然後泊去上環跟住自己搭丁丁
我都唔清楚喎...
hkmangor 發表於 24-1-2011 20:50
近海味街....
咁我大人就實會講"不如唔好揸車搭的士好過....."
hkmangor 發表於 24-1-2011 20:48
good idea