返回列表 回復 發帖
or told her the shop is moved to Taobao..
sammykwan 發表於 11-2-2011 12:28
網上直銷
Like this?

http://hk.wrs.yahoo.com/_ylt=A3O ... t78/EXP=1297427996/**http%3a//appledaily.atnext.com/images/apple-photos/apple/20090308/large/08cx5p.jpg
imstan 發表於 11-2-2011 12:40
研究 =  諗 & 等 = 吹
掌摑王 發表於 14-2-2011 12:19
諗+等+吹=無了期
咁你呢?
herojim 發表於 14-2-2011 13:01
諗+做=成事
fafa, the package is not include internet fee, WTF
dicken 發表於 15-2-2011 10:35
我有講過唔洗錢咩
唔係使乜請我返嚟
imstan 發表於 16-2-2011 15:02
你係膠層..通常都係你照人肺多過俾人照肺
What are u doing there?
meowooi 發表於 17-2-2011 10:10
朝聖
我買到千里追瘋油啦
dicken 發表於 17-2-2011 10:06
華安
頂!Sands hotel 上網要比$,Singapore $15 per hour, (HKD around 9x),超貴呀!

dicken 發表於 17-2-2011 12:12
請你食糖水補番數好唔好
Alliven 兄,痴膠線有冇什麼要特別留意呢?請問
Thanks...
hk_allen 發表於 17-2-2011 14:49
Allen hing 痴膠條前要記得清潔左D塵先..同埋痴左就唔好meet番出嚟..之前我就係無做好工夫就痴左2次
唔知依度有無人試過係now101台玩過" 撳錢" 遊戲節目呢
Thanks. 等我研究下痴邊個位先
hk_allen 發表於 17-2-2011 15:22
有個c-hing果時俾左少少意見我...前面左右2度門就痴前後及下面..自動門就痴上下..尾門就由尾燈位開始痴U形..跟住痴埋頭蓋..感覺上好似靜左
Play twice . Out at Q1 !!!
hk_allen 發表於 17-2-2011 15:45
me too la....
Oh no! iPhone 個 FB app 新加咗個"打卡" function
imstan 發表於 17-2-2011 16:23
咩名呀
我成個下晝食貓麵
dicken 發表於 17-2-2011 16:54
咁慘..我都準備食 依家去面聖