返回列表 回復 發帖
今日唔見"的總"同"關爺"?
5step 發表於 25-3-2011 14:39
實係去0左睇實個市...
如果你問佢生完點收身,我諗佢幫唔到你太太
wongdan88 發表於 25-3-2011 14:41
大人病左,今晚可能有變
dicken 發表於 25-3-2011 15:11
係你喇"的總",唔係都賴你GA LA..小心身體,祝"的嫂"早人康復
有冇爸爸媽媽知道CARSEAT 安裝的正確位置同咩係ISOFIX?
Yes ......
b2bxhk1 發表於 25-3-2011 15:37
擋 刹 ..好事...放多啲...
ISOFIX is an easy access standard to fix a baby seat onto your car.

It has 2 locks like the seat belt buckle (some has an extra hook to get 3 fixing points) to lock the baby seat at the right posit ...
sammykwan 發表於 25-3-2011 15:48
THANKS 關 SIR ,咁有咩牌子RECOMMEND? 同埋係咪裝起司機正後面嗰個位度?
燈燈燈燈
b2bxhk1 發表於 25-3-2011 15:53
仲要4盞添....
On RG, there are ISOFIX on both 2nd and 3rd row....not sure about RK.

I am using Bebe Confort
sammykwan 發表於 25-3-2011 15:55
THANKS AGAIN SAMMY!
Agree!!!
我用緊个牌子係冇ISOFIX, 要用本身安全帶去fixed个seat, 好煩
我見好多人鍾意將baby seat放係司机後面, especially RK
5step 發表於 25-3-2011 16:01
thanks 5step ...我唸住放司機後面好似安全啲...
你去荷花就知ga la, 我太太係網上揾到間買around$3xxx
5step 發表於 25-3-2011 16:04
你講Bebe Confort?
為咗表示尊重, 我一陣去入油, 今晚唔开冷氣, 唔开econ mode, 唔食飯, 排毒偷輕個人等你
5step 發表於 25-3-2011 16:13
good haaaa...
冇你炸,本來仲多
dicken 發表於 25-3-2011 17:40
yeah...
尋晚唔舒服 係咁作嘔

唔通我有左????
掌摑王 發表於 12-4-2011 06:57
冇嘢吖嘛掌兄,食錯嘢?保重身體...
生日快樂呀,西門兄..今日正日喇..又大一歲.祝身體健康,添呤添翼...
早晨咁多位,遲到添...HAAAA!