返回列表 回復 發帖
代客泊車,收你一舊
imstan 發表於 6-10-2009 16:18
你轉行啦,死野,收得咁貴
街邊有位咩???? 我次次去都係成條街都係車, 泊得掂就唔水坐你車啦,死蠢
carol 發表於 6-10-2009 16:18
我先唔係死蠢,我叫妳搭車而我唔去車妳,呵呵!
咁抵,禾記收緊我498個plan,巧貴!但我連部機都賣埋lu,仲交緊498,頂!
dicken 發表於 6-10-2009 16:18
我細佬都係用$498, 我覺得用唔晒,太貴喇
你轉行啦,死野,收得咁貴
carol 發表於 6-10-2009 16:19
妳show membership card,打個59折比妳
羊毛出自羊身上,唔好傻啦
唔係喎,真係免機價簽18個月之麻好似
咁部機幾錢? 3台好似簽約送機喎,係唔係?
carol 發表於 6-10-2009 16:17
部機上 apple 網直接買,$5xxx

3台要用 $398 個 plan x 24個月架
I'm Stan                                                                               豈能盡如人意,但求無愧於心
唔係喎,真係免機價簽18個月之麻好似
carol 發表於 6-10-2009 16:21
好似?妳問清楚先啦!
Or 妳約妳ex出黎食餐飯米搞掂晒羅
我先唔係死蠢,我叫妳搭車而我唔去車妳,呵呵!
dicken 發表於 6-10-2009 16:20
冷血....冇人性.............衰到死
冷血....冇人性.............衰到死
carol 發表於 6-10-2009 16:23
請妳食糖水仲要車埋妳,妳都好大牌喎,妳估妳係"鳳仙"呀?
好似?妳問清楚先啦!
Or 妳約妳ex出黎食餐飯米搞掂晒羅
dicken 發表於 6-10-2009 16:22
佢又失左蹤,冇搵佢喇,你估我真係成日屈人既咩
而家氹緊老公買比我
部機上 apple 網直接買,$5xxx

3台要用 $398 個 plan x 24個月架
imstan 發表於 6-10-2009 16:22
巧貴喎
請妳食糖水仲要車埋妳,妳都好大牌喎,妳估妳係"鳳仙"呀?

dicken 發表於 6-10-2009 16:24
咁你帶我去,我自己渣囉
Hello!!!!!!!
咁抵,禾記收緊我498個plan,巧貴!但我連部機都賣埋lu,仲交緊498,頂!
咁 Q 貴?而家間間鬥平喎
I'm Stan                                                                               豈能盡如人意,但求無愧於心
咁你帶我去,我自己渣囉
carol 發表於 6-10-2009 16:26
帶妳去?妳唔識去東大街咩?