返回列表 回復 發帖
邊有時間呀...我的自由時間...係亞女訓後同訓醒的中間....
chowchow115 發表於 19-11-2012 16:07
想問其實平時你地渣唔渣到條賽道? 跟番住來行
鄧奶佬的改車宗旨 "愛靚唔愛命"
3 already died......
sammykwan 發表於 19-11-2012 15:48
shxt....
想問其實平時你地渣唔渣到條賽道? 跟番住來行
Daniel 發表於 19-11-2012 16:23
下路大部份...上路就可成條行曬....
3 already died......
sammykwan 發表於 19-11-2012 15:48
from the taxi ?
安西...老師
from the taxi ?
b2bxhk1 發表於 19-11-2012 16:33
probably, and they are visitors from Sweden (seems to be)
probably, and they are visitors from Sweden (seems to be)
hkben 發表於 19-11-2012 16:35
客死易香
災後重建中.......
下路大部份...上路就可成條行曬....
chowchow115 發表於 19-11-2012 16:32
果條路死過咁多人, 係唔係好多鬼故?
果條路死過咁多人, 係唔係好多鬼故?
Daniel 發表於 19-11-2012 16:42
....
....
chowchow115 發表於 19-11-2012 16:44
下年第60屆, 我一定過來睇
Daniel 發表於 19-11-2012 16:47
我舊年都係咁同自己講....
BTW...聽聞60屆...會賽2個星期...
50屆...個時TRY過的了...
Daniel 發表於 2012-11-19 16:47
矛人信你 ...
「吾財也有涯,而慾也無涯。以有涯隨無涯,殆已」
就咁叫我呀 Cliff (奇利夫)
年第60屆, 我一定過來睇
Daniel 發表於 19-11-2012 16:47
60 years after?
BTW...聽聞60屆...會賽2個星期...
50屆...個時TRY過的了...
chowchow115 發表於 19-11-2012 16:48
WOO...NON-STOP 攪2個星期...超正
WOO...NON-STOP 攪2個星期...超正
Daniel 發表於 19-11-2012 16:53
係每日玩半个鐘
災後重建中.......