返回列表 回復 發帖

需要我地RK會員親自渣車去你屋企樓下車聚嗎?
herojim 發表於 11-6-2014 13:42
我地RK友,最鐘意幫助新會員呀
call me 湯馬士....^^
我地RK友,最鐘意幫助新會員呀
thomas1113lo 發表於 11-6-2014 18:39
Charles

charlesl 發表於 11-6-2014 22:49
毒王出手啦
call me 湯馬士....^^
我哋仲有另一個會員 kenny , 佢架紅色 RK5 昨天 (11/6/2014)  已到手
人人一把口,一百種真相,誰說得漂亮
我哋仲有另一個會員 kenny , 佢架紅色 RK5 昨天 (11/6/2014)  已到手
carboy1829 發表於 12-6-2014 01:31
紅色 RK5 真係未見過喎
Call me Rex
紅色 RK5 真係未見過喎
leungtaiman 發表於 12-6-2014 01:36
唔係啩....
呢條 link #5 post 已經係紅色
http://www.stepwgnhk.com/viewthread.php?tid=11634&highlight=
唔係啩....
呢條 link #5 post 已經係紅色啦
http://www.stepwgnhk.com/viewthread.php?tid=11634&highlight=
carboy1829 發表於 12-6-2014 01:40
奇怪... 頭係RK5, 尾係RK1...
Call me Rex
六神合體嘛!

不過個色先係亮點
我都係RK5白色+新仔,請多多指教!
不過小弟個架係10年車.
Hi,  呢度D師兄好熱心架
我都係RK5白色+新仔,請多多指教!
leungp 發表於 13-8-2014 15:56
me2
大家好!小弟啱啱訂左架RK5, 架車六月到,呢幾日係咁爬文學野,期待車聚同大家見見面 , 另外想問下,個sales 話原裝個機頭收車時睇唔到DVD的, 佢會介紹我去D車房可以"開通" DVD 功能,收費$200-$300 , 定係 ...
jimmy28 發表於 22-5-2014 14:24
歡迎歡迎.............
真係好鐘意架新車,CVT感覺好特別,請問有無師兄可以介紹小弟元朗或屯門區的好師博做保養?