返回列表 回復 發帖
今日行經荃灣廣場本田擺車展,見仲係show RK,八卦問下sales, 2015 Stepwgn 唔係改款咩?
佢話邊有咁快呀!依家仲係2015制,我話日本話2,3月出新款喎!個sales話據佢係Honda廿幾年經驗,
新款日本出完起碼1年後先會嚟HK,所以今年都係賣呢款RK!  大家點睇?
3月出款, 好彩9月左右到港. 唔好彩16年都唔出奇
「吾財也有涯,而慾也無涯。以有涯隨無涯,殆已」
就咁叫我呀 Cliff (奇利夫)
今日行經荃灣廣場本田擺車展,見仲係show RK,八卦問下sales, 2015 Stepwgn 唔係改款咩?
佢話邊有咁快呀!依家仲係2015制,我話日本話2,3月出新款喎!個sales話據佢係Honda廿幾年經驗,
新款日本出完起碼1年後先會 ...
echung0118 發表於 25-1-2015 20:39
如果你係sales,你想現在有生意,定半年後先有?
FW. 大文
另外 ,yen跌咗咁多價錢冇平到,齋版28萬幾!
另外 ,yen跌咗咁多價錢冇平到,齋版28萬幾!
echung0118 發表於 2015-1-25 23:36
之前Rc1 都係咁。大昌過左平年才有行版。

咁入水貨先
如果仲唔拿拿聲返新版STEPWGN,又點樣同NOAH爭市場?

只係香港行貨有可能只有2.0版,而唔返1.5 TURBO,費事同FREED撞市場
freed 係na1500cc, 唔同grade. 無沖突。

如果大昌只係入na2000cc, 估會輸得好慘

Turbo enginee 耐用嗎? 自然吸氣整起上黎冇咁煩?
又有新相啦
http://www.webcartop.jp/2015/02/5197

clovislau 發表於 2015-2-5 13:02
RK翼, Noah 燈

有好多RK的影子. 證明RK係一部好的車

Look very much like a old elgrand
幾型
災後重建中.......
車尾靚過RK

雪櫃門?同埋會否改用LED大燈?
如果來1.5L  Turbo 賣返30個, 牌費都幾吸引;
或者入2.0L  Turbo Sell 性能都有可能打低NOAH 同 SERENA, 總之唔好又2.0L, 悶到死