返回列表 回復 發帖
無錯呀!所以之後出左RK都費事搵sales理論啦...費事自己唔開心
62# Arthur

Arthur兄,你真係比我慘,不過真係覺得唔第,現在可能有曙光,因我現更進近,如問到個位FIT,我應成份SPADA PARTS 套上去,但未確實,所以唔公報住!!
62# Arthur

Arthur兄,你真係比我慘,不過真係覺得唔第,現在可能有曙光,因我現更進近,如問到個位FIT,我應成份SPADA PARTS 套上去,但未確實,所以唔公報住!!
james_cy 發表於 30-4-2010 18:28
should be fit!! (i believe) rk chassis = rk spada chassis .....all bolts + nots position of bumpers are the same
i found DCH have a modulo body kit version

但身為Stepwgn Fans的你又毋須失望,因為代理早已提供外觀升級服務,只需$2.8萬便可加裝全套Modulo包圍,成部車當堂醒目晒!代理表示,整套擾流套件共分為3個部分,包括車頭欄柵、車頂尾翼及全車裙腳,連稅及安裝只需$2.8萬,但必須預早訂購。

rim is still 195/65-15

http://orientaldaily.on.cc/cnt/l ... ml?pubdate=20100224
67# x4dragstar400

唔知點解我like spada parts 多D
65# james_cy

James兄你想大昌行送成套Spada包圍+尾燈+尾翼+鬼面罩當補償?
69# kokchung81

無得送,都要俾錢,你套嘢到咗記住通知聲
我淨係想要Spada個尾燈
我淨係想要番個雨擋!!  

james_cy 發表於 1-5-2010 10:37
陳生話幫你跟緊
我淨係想要番個雨擋!!  
joeyjordison 發表於 3-5-2010 14:40
可惜我識果個sales應該唔係同你買車果位

james_cy 發表於 1-5-2010 10:37
how much you have to pay ar?.......you better check if your sales is really getting it via DCH..........
災後重建中.......
how much you have to pay ar?.......you better check if your sales is really getting it via DCH..........
sammykwan 發表於 3-5-2010 14:49
昨晚sales仲話儘量幫佢整到.......
我同佢講話james兄自從見到架spada突然出售激到飛起........
原來我先知james兄原本同sales有意訂無限包圍.......
昨晚sales仲話儘量幫佢整到.......
我同佢講話james兄自從見到架spada突然出售激到飛起........
原來我先知james兄原本同sales有意訂無限包圍.......
herojim 發表於 3-5-2010 14:54
If order it from outside......個 Sales 又赚多一筆
災後重建中.......
76# herojim

herojim and sammykwan兄, 唔該哂!!