返回列表 回復 發帖
以我所知如果出去搵車房整大約會收$700 - $1000, 如果自己整,只係買兩粒有LED 的制,$100 有找,電線呀,開孔器呀果d 可以唔洗買,我地好多師兄都有可以share 用,呢到d 師兄真係好好人,不過呢度都好毒,個個都係 ...
Patrick6 發表於 16-7-2015 16:27
好奇待呀
15# Patrick6

仲有馬力大左,入得黎好難原裝出返去
下星期攞車依幾入會睇下啲野差唔多架喇
下星期攞車依幾入會睇下啲野差唔多架喇
韋拿 發表於 16-7-2015 21:08
韋拿兄,我星期六攞車,我部車全原裝
全原裝先比到你無限發展空間
全原裝先比到你無限發展空間
韋拿 發表於 16-7-2015 22:49
Haha,敢就有勞各位C兄指教
以我所知如果出去搵車房整大約會收$700 - $1000, 如果自己整,只係買兩粒有LED 的制,$100 有找,電線呀,開孔器呀果d 可以唔洗買,我地好多師兄都有可以share 用,呢到d 師兄真係好好人,不過呢度都好毒,個個都係 ...
Patrick6 發表於 16-7-2015 16:27
P6
王牛 Kingcow Eric
冷靜D
分清 想要 / 需要
出面整700至800
想問下有冇C兄用緊電趟門加裝led一按即開關制?有冇C兄可以介紹下係邊度整?大約幾$?我個部係rg3,thank you
kobe968 發表於 16-7-2015 08:52
Kobe968 兄收左車及入會未?我地八月十四日有DIY 中門制暑期班,可以一齊吹下水,一齊DIY.
Patrick6 發表於 2015-7-16 16:27
P6
「吾財也有涯,而慾也無涯。以有涯隨無涯,殆已」
就咁叫我呀 Cliff (奇利夫)
Kobe968 兄收左車及入會未?我地八月十四日有DIY 中門制暑期班,可以一齊吹下水,一齊DIY.
Patrick6 發表於 22-7-2015 12:20
慘,話說打算星期六下午攪掂,點知中午打電話話早上賣左,激死,現在巳睇中一部,等上架和過戶,希望今次成事
未收到車都可以黎睇下啊
師兄我都想整中門制 8月14有團?
請問要買d咩 同係邊度買到?
師兄我都想整中門制 8月14有團?
請問要買d咩 同係邊度買到?
kmyan 發表於 22-7-2015 14:24
check this
http://www.stepwgnhk.com/viewthr ... p;extra=&page=1
王牛 Kingcow Eric
冷靜D
分清 想要 / 需要
同埋想問各位C兄,如果RG3行18'鈴會唔會另到個CVT波箱負荷大左比較客易壞?Thank you先