返回列表 回復 發帖
30# kobe968

唔會,只會靚左同快左
[quote] 30# kobe968

唔會,只會靚左同快左
韋拿 發表於 22-7-2015 16:16 [/quote

THANK YOU
同埋想問各位C兄,如果RG3行18'鈴會唔會另到個CVT波箱負荷大左比較客易壞?Thank you先
kobe968 發表於 22-7-2015 16:11
鈴大咗 用返薄胎,整個轆的直徑 +/-3%之內都ok嘅
王牛 Kingcow Eric
冷靜D
分清 想要 / 需要
鈴大咗 用返薄胎,整個轆的直徑 +/-3%之內都ok嘅
Kingcow 發表於 22-7-2015 18:45
Cow兄,敢條呔最盡可以用咩size?
Cow兄,敢條呔最盡可以用咩size?
kobe968 發表於 22-7-2015 20:29
我呢條 225/40/18 呔
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

George 兄放毒

我又放,我都係18吋 225/40 呔
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
George 兄放毒

Patrick6 發表於 23-7-2015 00:51
人人一把口,一百種真相,誰說得漂亮
George 兄放毒

Patrick6 發表於 2015-7-23 00:51
呢套無限鈴,有19寸feel  
「吾財也有涯,而慾也無涯。以有涯隨無涯,殆已」
就咁叫我呀 Cliff (奇利夫)
19吋緊係搵奇哥
我呢條 225/40/18 呔
georgekei 發表於 22-7-2015 23:23

turbojet 發表於 23-7-2015 14:18
Turbo 兄,你都要放下你套型鈴上來,毒下其他人先得架
Weds Navia 04
「吾財也有涯,而慾也無涯。以有涯隨無涯,殆已」
就咁叫我呀 Cliff (奇利夫)

有冇c兄有興趣放rg3?昨日個部發現冷氣唔夠凍,怕買番來要整好貴,所以放棄左.
有冇c兄有興趣放rg3?昨日個部發現冷氣唔夠凍,怕買番來要整好貴,所以放棄左.
kobe968 發表於 24-7-2015 08:53
你BUDGET幾多呀?
你BUDGET幾多呀?
Jks 發表於 24-7-2015 10:59
睇部車質數,最緊要部車正正常常 , C兄你想放?