返回列表 回復 發帖
今日痕痕地真係試左呢架RG1. 都ok 既, 不過我一試大油5千轉時個車主碌大隻眼望實我.
RG3 先岩我, 不過RG1 都ok 既.
想問幾個RG3 問題
1. 係唔係RG3 先係i-VTEC 偈?
2. RG3 做paddle shift 時, 上一波or 落一波後. 是 ...
btan 發表於 2-10-2015 21:37
1) both RG1 and RG3 are i-vtec
2) early and late RG has different setting on this, and D or S will work differently on +/- too.
3) OE has many different stereo units equipped, mine only come with CD with AUX in
災後重建中.......
請問点樣知道部車的型號?
Tak_kei 發表於 2015-10-3 17:56
講rg, rk 定 rp ? 睇年份及外形
「吾財也有涯,而慾也無涯。以有涯隨無涯,殆已」
就咁叫我呀 Cliff (奇利夫)
講rg, rk 定 rp ? 睇年份及外形
cliffchow 發表於 3-10-2015 21:30
http://m.28car.com/m_sell_dsp.php?h_vid=268071724
請問睇唔睇得出,依部係咩型號?同佢價錢算平,買得過問?

D部未係我個囝既同鄕,即水貨RG3囉,想當年係頂級版!最緊要係要試清楚個CVT有無事,如果貪平買錯咗,維修費就真係好金啦!
咁請問C兄,上架驗車足夠嗎?
18# Tak_kei

咁樣我感覺E部好玩D囉....
20# Tak_kei

上架驗都係一千幾百,如果真係有問題,睇過第二架好過lor!
係,試過車都可以,但架車冇打理,比較殘舊!賣家話可以上架任驗!
小弟要架平平地七人車
http://www.28car.com/sell_dsp.php?h_vid=265691768&h_vw=y

呢個MODEL 多野攪嗎? 水貨有問題嗎?
2005年, 12年入香港, 而家1字.

你估我一入要執D 咩野呢起馬? 貴嗎? ...
btan 發表於 30-9-2015 23:52
呢架車放係fb幾個月都未賣出.唔知係咪有問題
24# ken1473

2000cc 單電門水貨
試完就知一定要買2400CC .....