返回列表 回復 發帖

Re: Family Tree

1996 - 2004 : RF
2005 - 9/2009 : RG
10/2009 - present : RK
災後重建中.......
I'm Stan                                                                               豈能盡如人意,但求無愧於心
唔錯!Thx!
關爺, 果表好詳細, 不過全部都係日文, 唔知佢講乜 ! 我好想知佢在10/2010前後有乜唔同, RG 同 RK 究竟係乜東東 ?  請賜教.........
Thank you.............I know more about stepwgn la..........
I try to use googld translate.............but very very slow..........
關爺, 果表好詳細, 不過全部都係日文, 唔知佢講乜 ! 我好想知佢在10/2010前後有乜唔同, RG 同 RK 究竟係乜東東 ?  請賜教.........
seamonkey 發表於 13-11-2011 20:50
看下圖邊架係你剖車 最右手邊最底個部係RK 右手上邊第二部係RG
其實 RG 同 RK 內裡有乜分別?
'11.8 嗰兩個粉紅格係咩嚟架??
Jetsong
其實 RG 同 RK 內裡有乜分別?
seamonkey 發表於 15-11-2011 10:21
RK 內裏大D..引擎都唔一樣...
個人覺得RG 型D....
RK 內裏大D..引擎都唔一樣...
個人覺得RG 型D....
chowchow115 發表於 15-11-2011 11:52
如果RK改左都好型!!!
鄧奶佬的改車宗旨 "愛靚唔愛命"
如果RK改左都好型!!!
Daniel 發表於 15-11-2011 11:58
咁有咩要改呀..老C
咁有咩要改呀..老C
chowchow115 發表於 15-11-2011 12:00
先改LED 尾燈
Eric
先改LED 尾燈
eric0754 發表於 15-11-2011 12:03
跟住呢...老C
跟住拆有套包圍+4J,變返原裝
我就抵諗的,幫你要左套包圍+4J
Eric