返回列表 回復 發帖
I'm back, welcome myself
小名陳咖哩, 又名 Chan Gary
今日見到條PK友泊車...
nevillee 發表於 22-12-2011 23:20
糸咪葵芳新都会
荃灣廣場
nevillee 發表於 22-12-2011 23:30
昨日葵芳新都会又有一个 same same pk
Merry X'mas everybody
人唔分CHEAP OR 高級.....只需分好人及衰人.
^^ 我絕對係一個又好又衰既人. ^^ 小心
講笑,
掌摑王 發表於 25-12-2011 18:59
我就好淫.....小心
上大棠燒野食......
掌摑王 發表於 25-12-2011 20:01
BBQ ing at home
WELCOME...啦...呢到係你部車升呢的好地方...
chowchow115 發表於 25-12-2011 20:11
部車升呢,個人升天,心情落地獄(个个月5夠$使)
有冇人想打檯波.....我好屎波架咋.
掌摑王 發表於 25-12-2011 20:25
有......我high break 76度.....廿年前
但有十幾年無打
真系一不離二,二不離三
1.塞渠要起左花園部份地台通水井
2.雪柜打柴要換新
3.今早發雞盲 high 花左边電門仲見晒骨....老貓燒鬚
今次真係黑气持续...终于到我 ...
真系一不離二,二不離三
1.塞渠要起左花園部份地台通水井
2.雪柜打柴要換新
3.今早發雞盲 high 花左边電門仲見晒骨....老貓燒鬚
今次真係黑气持续...终于到我 ... ...
老友鬼鬼 發表於 26-12-2011 22:21
鬼鬼....節哀順變,黑氣始終會過
我貓咗個PRICE LIST比你喎, 我星期3去整... 跟手星期四晚會攞車
nevillee 發表於 26-12-2011 22:40
你隻貓收到我隻9追緊,若睇啱点落柯打?会否凡到你?
老實講一男一女跟得你去外地去TRIP
都已經肯你的既存在.
試一試 明天突然攪三攪四裝神弄鬼.
話間房你地出左去之間燒左FUSE 要轉房
其實你偷偷去換房 TWINS轉DOUBLE.
如果佢堅持唔埋床或者要你或佢訓SOFA
可以CER ...
掌摑王 發表於 26-12-2011 22:47
教壞晒,我贊成5用 dom dom
我本身已經係VIP... 有晒DISCOUT啦
nevillee 發表於 26-12-2011 22:52
你VIP幾銀?我5系又幾銀?
你VIP幾銀?我5系又幾銀?
老友鬼鬼 發表於 26-12-2011 22:54
心大心細想試吓馬油塘祺哥,5知馬油塘祺哥系味專科噴油呢..........