返回列表 回復 發帖
送車又送樓...!?
nevillee 發表於 26-12-2011 23:02
比億幾佢使......
小名陳咖哩, 又名 Chan Gary
咁又係呀.....
祺哥係做噴油.
不過要約要排
掌摑王 發表於 26-12-2011 23:07
返工觀塘都方便嘅, 最緊要想搵个專科, 話晒架車揸左一年都未夠
佢典型電視迷, 仲係度睇繄「大學生了沒」笑緊
係都唔今日啦
herojim 發表於 26-12-2011 23:05
揀日不如撞日,我地系旁邊打氣....harder harder harder!!
Jimjim is so happy Wo!
dicken 發表於 27-12-2011 10:00
jimjim 尋晚到而家失踪左十个中, 肯定精忠報國, 精盡人亡
good ?
dicken 發表於 27-12-2011 14:29
傳說話系港式奶茶發明人
http://www.discuss.com.hk/viewth ... 07&extra=page=1

兒童不宜未夠十八歲絕對不能觀看
D 人真系無性
條片在網上正極速流傳
有片????????????
掌摑王 發表於 27-12-2011 22:26
yes..............
之前片主up上youtube...即block
掌王...pm ed, not sure if it works now
散場 冇得睇
掌摑王 發表於 27-12-2011 22:35
咁快又 block  左
唔知JIMJIM係台灣會唔會咁
Daniel 發表於 27-12-2011 22:39
唔会喺街掛
我睇左,really open area
hk_allen 發表於 28-12-2011 00:26
案發現場