返回列表 回復 發帖
正妹夜店震豪乳 網友暈頭:乳浪太強
http://tw.nextmedia.com/realtime ... ent/20111228/103097
nevillee 發表於 28-12-2011 20:08
小名陳咖哩, 又名 Chan Gary
下,我5:30 sharp閃,食完飯睇左好耐電視,等一陣早d訓先
Daniel 發表於 29-12-2011 21:26
U r 膠層做乜都得啦
炒、炒、炒!
聽朝去炒能左個工人
dicken 發表於 29-12-2011 22:37
做乜咁慶....怕怕
乜樹....快D開估
佢唔係攪你呀話???
掌摑王 發表於 29-12-2011 22:59
佢可能5比攪
賓定印....請工人真系撞手神, 小心佢揸你架車去車震
印好似無咁古或但就蠢好多,好釆我個用左三年都 so far so good
真係好angry,我係車場發晒脾氣鬧佢,踢晒野個隻,好耐唔試過咁激,人老左,仲有d火
dicken 發表於 29-12-2011 23:33
要搵地方出出火.........
難怪港女咁出名
掌摑王 發表於 30-12-2011 08:45
仲未插咩?無能有錯!插完佢就聽晒你話
...........
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
你舐左野??????????/
掌摑王 發表於 30-12-2011 21:46
可能沖左女王紅燈罰停牌
平安夜失身夜,
除夕夜中出夜,
祝大家新年快樂!
鬼鬼, 你知唔知我今日試過我架車入唔到新屋, 條尾喉撞到地下, SHXT !!!!
Daniel 發表於 31-12-2011 21:55
我嘟系擺門口入唔到花園
下....WHY? 咁咪日曬雨淋?
你無LOW低, 又無尾喉應該無問題, 我入車果個位好高好斜先入唔到, 不過會叫裝修攪攪佢
Daniel 發表於 31-12-2011 22:09
所以我要做coating, 而我個入車位偏窄又做左狗閘
搬左去邊?
b2bxhk1 發表於 31-12-2011 22:11
琴秀