返回列表 回復 發帖
再次呼籲~~~
如有師兄有親朋戚友想買車
請幫幫忙推下小弟部RG1
賤賣中..............
月供3050 x 45 or 44 or 43 (睇下幾時買)
續供車會費 1000 / 轉名 1000
已經係最低最低.............希望有人可以接手.......

P.S 總數係140k左右,但係已經計埋上會既利息~
如果有人接手, 都係蝕左D牌費燕疏O者....當租車用左三個月....希望最好呢度有ching or 朋友想搵..如果唔係你出去賣又有會一定比人壓好多價...
mnywong 發表於 10-1-2012 15:10
我知出去賣一定蝕~其實都係為求甩手
我老豆係咁叫我快賣快買..........
可想而知我承受緊幾大壓力……
發老脾啦
Daniel 發表於 11-1-2012 16:01
去拆你部車發洩!!
佢條J?
herojim 發表於 11-1-2012 16:09
封石屎!!!哈哈
咁洗唔洗搵條racing girl同你按摩ar
james_cy 發表於 11-1-2012 17:36
呢個幫佢沖
大聚會暫定 Feb 26,遲啲會出 post

踢波就未出到咁後,未知有無得踢,不過啲我地踢啲球場多數都有熱水沖涼,預埋你啦!
imstan 發表於 11-1-2012 17:44
沖涼........幾多人同時用一格沖涼格?
我今朝上網見到果陣都嚇親
一陣要出太子食飯,部車唔知泊邊,有冇介紹?
富哥度
imstan 發表於 11-1-2012 18:17
可以嫁?
重判,送咗架嘢出來抽獎
james_cy 發表於 11-1-2012 18:19
唔駛抽,送俾你
你陪我去銀行簽個名得嫁啦
見係你!包埋過戶費!
頭先打去建行問,新車上會2.15厘,如果先俾5期就1.7厘,算唔算抵?
你唔搵車行(toyota)上會, d sales搵唔到食, 架車無咩optins送比你架喎
定係橫豎你都諗住改到鬼5馬6, 出齋車算
hkben 發表於 12-1-2012 10:04
多數有咩野送???
toyota最平都要2.75厘喎……
佢想佢老豆咁黑仔 全新車都可能係好似"先天性殘缺" 整到佢老豆頂唔順 買番stepwgn
掌摑王 發表於 12-1-2012 10:11
佢黑仔換返stepwgn,
佢唔黑仔,即係旺啦,有錢,買部全新stepwgn
睇他點同個sales bargain
我就送到皮 seat 同 kenwood dvd 後鏡  雨擋
hkben 發表於 12-1-2012 10:15
17萬既話1個% 四年都6千8
何況佢話最平2.75厘,一陣3厘以上咪仆直........
我出去整好過……