返回列表 回復 發帖
考慮搭巴士入去......
jeffrychiu 發表於 5-1-2012 10:20
早知你來kln bay,我比你渣我架車啦! 
我諗住認路先坐掌王順風車.
不過太遲了, 我今日無渣返來 
囉苦黎辛.........見到你咪一樣
掌摑王 發表於 5-1-2012 10:28
咁又..認車2過認人好多既..
我渣你架車,我怕你會驚喎........
快相機係咁閃~
你幾點收工?
jeffrychiu 發表於 5-1-2012 10:28
理論上我收5:23pm
不過太遲啦, 我今日都無渣車返工

bryce 發表於 5-1-2012 13:27
利迷?
99% 唔係鍾意曼聯既, 都會係反曼聯.
正如我老婆 明明阿仙奴 vs 利物浦
佢會好緊張咁打氣 "打和 打和 打和....."

3分嗟 當送番俾曼城囉.
NCU好沉 打返起佢 等佢幫手打曼城都好丫
總好過爭唔到時又做唔到野
送完3 ...
掌摑王 發表於 5-1-2012 13:40
mu 費sir太霸, 我都好憎佢

不過, "3分嗟 當送番俾曼城囉." 又阿q左d...
因為佢飛boot 踢9 DB23(一個將Golf融入足球既廢人) 正~~~~~~~~!!偶像

上場曼城 新特蘭失果球 好明顯show晒曼城既問題
掌摑王 發表於 5-1-2012 13:47
呢個好可能係假象, 一年英超頭果幾隊都總有幾場搵食波. x'mas 最多, 因賽程密(以往4日打2場), 有咩e 郁都較易解話~
吓....一陣手工唔好的話..你都幾煩的喎...
唔可以係日本bid套返來嗎?
chowchow115 發表於 5-1-2012 16:03
佢想改獨1無2既 天屎眼!

GTR stands for Go Top Racing?
我老豆出師不利姐
又唔見我衰~哈哈,不過今晚都係拆左先
jeffrychiu 發表於 5-1-2012 17:22
因住烏鴉口呀你...
早早早,我都期望快啲番貨快啲裝!
I will do it next Thursday
bryce 發表於 6-1-2012 11:49
confirmed?
放左, 黑色$6100 白色$6120
Daniel 發表於 6-1-2012 13:35
高番d喎~
點解尋日做車展既唔係Stepwgn...........
換RK都好丫......點解要Ractis........點解要咁做..........唉
jeffrychiu 發表於 9-1-2012 09:25
咁你打去honda問黎緊幾時邊度有車展, 跟住個日扮傻捉你老豆去果度飲茶,行街啦.
仲可以搵多2個ching在場(臨記)數臭ractis
RF and RG use the same suspension?
sammykwan 發表於 9-1-2012 09:34
no la.
鬼叫佢同部車個八字唔夾咩!
jeffrychiu 發表於 9-1-2012 10:07
換個車牌試試..