返回列表 回復 發帖
D&G 港奸八婆女職員全城大起底

http://www.facebook.com/pages/DG ... %95/149945738449741
鄧奶佬的改車宗旨 "愛靚唔愛命"
轉名同續供都係要錢
但另一角度諗
出面買2手車如果唔係一筆過,上會既話
個價13~14萬既話係未計息
同埋都要俾首期

咁計返既話我真係覺得自己賣緊大包!他媽的! ...
jeffrychiu 發表於 9-1-2012 14:56
留番2月時大聚,頭奬係JEFFRY續會RG 1部, 即時填FORM攪手續
買多架裝下假狗都好, JEFFRY, 你架車係唔係剛剛做左隔音?
d老野我驚佢落左拉利起唔到身..
hkben 發表於 9-1-2012 15:10
我鍾意陳法拉多D!!! 比你坐左落去你都唔想起身啦
我阿哥想買車
eric0754 發表於 9-1-2012 15:28
歡迎ERIC哥加入STEPWGN大家庭
邊位RK Spada師兄係HR126佢now燈位係我隔離
車手級5step
herojim 發表於 9-1-2012 20:38
5step 沙田出未注意
釘寮.....都叫你小小佢架啦.
你會走唔甩架.....哈哈
掌摑王 發表於 9-1-2012 20:48
唔怪得一轉燈唔見左影
大家知唔知4周果隻4出喉低唔低?
好好好低.....一定入唔到你新屋....
chowchow115 發表於 10-1-2012 09:28
好失望, 諗住有籍口
算把啦.....你不如就咁好似d車行咁..整d板...泊好車咪收番入屋囉...
chowchow115 發表於 10-1-2012 09:35
咁咪好煩?
get mugen la.....the muffler is higher.....

sammykwan 發表於 10-1-2012 09:47
REALLY, 幾錢?
頭先大陸有個同事訂左部IHPONE, ADDRESS寫我公司, 寫我個名, 會唔會攪到我自己果2部比APPLE CUT單?
你個二部仍未返到呀?
chowchow115 發表於 10-1-2012 11:58
到左好耐, 賣左啦,
頭先再訂左4部
以以....看來你又可以準備買玩具喎...
chowchow115 發表於 10-1-2012 12:01
四出喉