返回列表 回復 發帖
拿好多貨給三哥?
chowchow115 發表於 10-12-2011 19:02
今日取2 sets RG + 三哥2件bar bar + 多少其它toys,宜家架車裹面得自己全set bar bar 等裝,周周 收唔收收到我PMar
四平八穩    舒適駕駛     樂趣無窮
早晨... 原來今日係我同架車的一週年記念
hk_allen 發表於 10-12-2011 09:14
獎你今晚都架車震慶祝一下
安西...老師
Allen hing 你不是買洗鈴水嗎?呢支好似係洗完後整亮佢的喎
chowchow115 發表於 10/12/2011 05:28 PM
係wor,le枝係省軡,唔係洗軨!
2015 鮑魚小組要改名:鮑魚軍團
Sammy 你生日就o岩晒,咁o岩今日allen架車一周年慶典,咁你地可以一齊响Allen架車入面車震慶祝一番

Happy Birthday
安西...老師
Sammy ,Happy b-day
你都成日食人隻豬啦!!!
Daniel 發表於 10-12-2011 16:54
你以前唔係食人豆腐出名咩?
黃埔食飯中
Sammy 你生日就o岩晒,咁o岩今日allen架車一周年慶典,咁你地可以一齊响Allen架車入面車震慶祝一番

Happy Birthday
b2bxhk1 發表於 10-12-2011 19:19
Allen.. 志雲.. 三師弟.. 大師.. 大C..
係wor,le枝係省軡,唔係洗軨!
victor 發表於 10-12-2011 19:15
小心 鈴水咪亂用............
掌摑王 發表於 10-12-2011 19:17
會小心
Sammy  happy b-day
黃埔食飯中
herojim 發表於 10-12-2011 19:37
又黎... 你泊邊期呀,今日
Sammy, Happy Birthday
鐵蛋...Irondan...兩秒殺...大丹...震丹...萬能丹...笑蛋
又黎... 你泊邊期呀,今日
hk_allen 發表於 10-12-2011 20:36
美食坊下面, 下次應該泊番時尚坊
Sammy, Happy Birthday
wongdan88 發表於 10-12-2011 20:38
會長送份生日禮物比森美
鄧奶佬的改車宗旨 "愛靚唔愛命"
會長送份生日禮物比森美
Daniel 發表於 10-12-2011 21:48
精裝菊花蜜
安西...老師