返回列表 回復 發帖
Anyway, 多謝咁多位Ching幫忙,今日終於落咗訂,希望今次順順利利
aty1026 發表於 23-3-2011 14:07
買左架炭灰???
記住入會出黎吹水, 等緊你做毒男
買左架炭灰???
herojim 發表於 23-3-2011 14:44
唔係呀....買咗架08 2.0
aty1026 發表於 23-3-2011 14:53
ok la......RG多野玩
aty1026 發表於 23-3-2011 14:53
FW. 大文
買左架炭灰???
herojim 發表於 23-3-2011 14:44
入左會有乜so 先? :)
explorerhk 發表於 23-3-2011 16:30
獲益良多
多些出黎車聚就明
explorerhk 發表於 23-3-2011 16:30
一齊入會啦,大家會員,起碼第時你要上會或保險等等我都so到你啦
一齊入會啦,大家會員,起碼第時你要上會或保險等等我都so到你啦
aty1026 發表於 24-3-2011 01:40
講真入會後會有好多C兄幫助你係汽車上的問題
講真入會後會有好多C兄幫助你係汽車上的問題
herojim 發表於 24-3-2011 08:37
其實我先前都有入d車會, 不過發覺會費就俾左, 但就唔見到有乜so, 所以先咁問.
其實我先前都有入d車會, 不過發覺會費就俾左, 但就唔見到有乜so, 所以先咁問.
explorerhk 發表於 24-3-2011 10:37
睇下你點為之有SO, 我地會費低毒性高, 好多C-HING 俾左$50赔左$20k但賺左$2k+友誼
災後重建中.......
今日本來約咗睇呢部,點知下午車主打嚟話賣咗
http://www.28car.com/sell_dsp.php?h_id=510752&h_vw=y

aty1026 發表於 20-3-2011 18:23
今日終於講得啦, 因為架車已經係我名. 其實就係我截左你糊, 唔好意思, 有機會一齊出黎吹水:)
explorerhk 發表於 24-3-2011 10:37
入左會其實唔一定係多優惠, 但係大家都係渣同一款車, 係車會內如果閣下有什麼汽車上的問題, 我地唔同會員都應該容易幫到你.....對汽車的認識亦都會有增加的.....
今日終於講得啦, 因為架車已經係我名. 其實就係我截左你糊, 唔好意思, 有機會一齊出黎吹水:)
explorerhk 發表於 24-3-2011 14:53
災後重建中.......
睇下你點為之有SO, 我地會費低毒性高, 好多C-HING 俾左$50赔左$20k但賺左$2k+友誼
sammykwan 發表於 24-3-2011 10:47
絕對同意 ... 入左會兩個月已經赔左$1xxxx (+ $50 club fee)  + lots of laugh at forum
安西...老師