返回列表 回復 發帖
聽日再睇車,希望順順利利....跟住入會跟大家學野.....
聽日再睇車,希望順順利利....跟住入會跟大家學野.....
aty1026 發表於 20-3-2011 00:18
Good luck!! We are all looking forward to have you joinning our club.
災後重建中.......
睇車唔好心急買......
有錢一定有好車
唔好受壓力或心急而買錯車
俾錢(交易或落訂)之前 記得要上架驗車
掌摑王 發表於 20-3-2011 00:21
多謝提點,希望今次好彩
BTW, 有冇CHING 知道如果要加後枕DVD MON 要幾錢?
BTW, 有冇CHING 知道如果要加後枕DVD MON 要幾錢?
aty1026 發表於 20-3-2011 00:31
parts cost no more than $1k
parts cost no more than $1k
sammykwan 發表於 20-3-2011 00:33
咁連人工呢?
咁連人工呢?
aty1026 發表於 20-3-2011 00:46
may be $500-600?!
又比人截糊.....嗚鳴......
又比人截糊.....嗚鳴......
aty1026 發表於 20-3-2011 17:18
你心水係咩色?
你心水係咩色?
herojim 發表於 20-3-2011 17:27
黑,炭灰,深紫
今日本來約咗睇呢部,點知下午車主打嚟話賣咗
http://www.28car.com/sell_dsp.php?h_id=510752&h_vw=y
黑,炭灰,深紫
aty1026 發表於 20-3-2011 18:18
黑色28car有幾個盤, 深紫08後未有盤, 炭灰的話要睇我個同事買唔買, 如果佢唔肯的話我約人幫你hold住睇車先
http://www.28car.com/sell_dsp.php?h_id=510752&h_vw=y

aty1026 發表於 20-3-2011 18:23
有需要的話你pm你電話我, 睇下可唔可以幫你手

aty1026 發表於 20-3-2011 18:23
師兄努力呀, 我買左啦, 過2日收車.
私人買賣都唔駛落訂....
aty1026 發表於 16-3-2011 23:15
邊呀話唔駛落訂架? 咁唔怪得人地會為1K 唔賣俾你喇 (其實我真係第1次聽為1k唔賣, 通常為5-6k就有 :) 其實落訂係保障雙方, 雙方show 佢o既誠意, 你唔落D訂, 你估佢又唔驚你為左1-2k走左去買第2架咩? 係佢角度, 如果有另一個買家肯俾訂, 你話佢賣俾邊個好? 我次次賣車出去都一定要收訂的, 就算幾K都好, 唔係攪完一大輪最後個買家玩野唔買就無"引".

如果你有心買果架車, 你應該傾掂數後俾5-8K訂, 如果架車係好野可以俾多少少. 但記住係張合約到寫明要上架驗之類 (你可以返大昌, AA會或相熟車房), 如果發現有大撞, 入陣, 水浸, 事故之類賣家就要全數現金退訂, 仲要訂明如果賣家想唔賣撻訂就要陪訂, 如果你出5k, 佢唔賣就要陪返10K你(5K係你訂另5k係陪訂), 咁即係話佢要搵到個新買家俾高過5K佢, 佢撻訂先有 so, 老實講點可能搵到高個市價5K俾佢, 咁你話佢仲點可以唔賣俾你.

我就剛剛買左啦, 過2日收車. 你要唔要張合約sample? 仲有我先前睇左幾架07行貨, 有架黑色, 碳色私人讓, 另外果2架係車行車, 一架銀, 一架淺藍. 我全部睇過晒, 你要資料可以PM 我.