返回列表 回復 發帖
生命誠可貴,ching 由得他們去吧,啊們
剛剛上網見到八月份本港新車銷售stepwgn佔第5位, 是同類mpv中之首(比7月份急增58部)
sdu 發表於 26-9-2011 17:39
終於多過SERENA
災後重建中.......
終於多過SERENA
sammykwan 發表於 26-9-2011 17:50
乜唔係不嬲都贏佢嘅咩?
2015 鮑魚小組要改名:鮑魚軍團
我有貢獻呀
乜唔係不嬲都贏佢嘅咩?
victor 發表於 26-9-2011 17:52
輸左頭七lu....八月先賣多人幾架
全年燒量要靠我地多地偸跳、車河推高D人気先得
serena 試過,  操控感差d.
輸左頭七lu....
sammykwan 發表於 26-9-2011 17:53
serena 送比我都唔要呀!
多問,  知唔知check車幾錢,  有無c hing試過8000km以上先比大昌check.
多問,  知唔知check車幾錢,  有無c hing試過8000km以上先比大昌check.
sugar 發表於 26-9-2011 17:56
1st service, labor free charge.

其他另計
serena 送比我都唔要呀!
victor 發表於 26-9-2011 17:55
又唔好咁衝動, 送比你更係即刻賣左佢補錢換RK啦....
Mike少
sugar 發表於 26-9-2011 17:56
first check唔洗錢....
Mike少
又唔好咁衝動, 送比你更係即刻賣左佢補錢換RK啦....
mnywong 發表於 26-9-2011 17:58
又係wor!
sales 話收800幾料錢
sales 話收800幾料錢
eyuen 發表於 26-9-2011 18:01
member section 有討論過
唔係吹水架,我試過零晨十二點幾行龍翔道向觀塘方向,特然有三架掛著試車牌的新Serena高速扒我頭,我見佢係新車原裝呔軨避震都我仲有face嘅,即刻踩油追,追到九龍灣都淨係追到最尾果架,頭兩架尾燈都望唔到! ...
victor 發表於 26-9-2011 17:15
收車組通常得4-5個人,一晚普通一水船都30-40架車,多可能成百。一來趕收工,二來過鐘碼頭要收錢,唔做車手做唔到依份工....

不過,佢地都真係幾crazy....
FW. 大文