返回列表 回復 發帖
嘿....
mextony 發表於 2-9-2009 12:55
返到屋企拿??
我幫你林左水
返到屋企拿??
我幫你林左水
carol 發表於 2-9-2009 12:56
at office ar!!!!!!!!!!
妖.....你個a/c 有bug
偷唔到你野
MY MSN  MODE [imme]
会唔会小公主返学,攪到佢都忙咗D呢?
Realbuyer 發表於 2-9-2009 12:55
係啦, 影都冇
佢有6呎高嫁
Realbuyer 發表於 2-9-2009 12:56
我次次同佢講野都要(岳)高我個頭.......
at office ar!!!!!!!!!!
妖.....你個a/c 有bug
偷唔到你野
mextony 發表於 2-9-2009 12:58
我就係成日比人偷晒我D野,我個仔幫我整左, WAKAKA
原本你條死仔成日去偷我D野,喂.....點想先有雞? 送隻比我啦, 我唔識玩, 賺唔到錢既?仲有D木同石執黎有咩用?
過澳門,著短褲入唔入得賭場,有無人知
我次次同佢講野都要(岳)高我個頭.......
carol 發表於 2-9-2009 13:00
下次你叫佢茂低先好同你講野嘛
我就係成日比人偷晒我D野,我個仔幫我整左, WAKAKA
原本你條死仔成日去偷我D野,喂.....點想先有雞? 送隻比我啦, 我唔識玩, 賺唔到錢既?仲有D木同石執黎有咩用? ...
carol 發表於 2-9-2009 13:02
D木同石執黎.......買雞牛羊 =_=
原本你條死仔成日去偷我D野<====我邊有偷到.....你個a/c一開始就有bug...
fifamai 發表於 2-9-2009 13:03
唔入得...
but 金沙, 威尼斯人 and 百利沙 ok
要睇邊間,威記的話小心d
唔入得...
but 金沙, 威尼斯人 and 百利沙 ok
mextony 發表於 2-9-2009 13:05
金沙應該ok,但威記的話就一半半.....
Hello............
早呀伯伯........今晚
早呀伯伯........今晚
fifamai 發表於 2-9-2009 13:52
You want to come out tonight ??
以前男人唔得,而家唔知